Veien mot lyset
For anledningen uten skarv;)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger570
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_403523} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jarle S.
Hei John Tore . Vakkert bilde du har her.En stemning av fred og ro.
Thore L.
Stemningsfult og fint. Fargene skaper en fin kveldsstemning, og den diagonalt plasserte brygga skaper dybde og leder blikket mot fargene etter solnedgangen. Tror kankje at et lite kutt på venstre side kunne gjøre komposisjonen enda litt mer dynamisk?
Carsten A.
Artig og litt uvanlig landskap, meget vellykket utnyttelse av bildeflaten (ingen beskjæring her takk!) og meget omtenksomt presentert mht. til farge- og toneskala.

Jeg syns dette ble meget bra.

Broen står kanskje enda mer i stil med resten om fargemetningen på plankene (sopp. maling?) der ble noe redusert, men egentlig er det bare pirk. Forøvrig er det bra å se at et bilde som nok kan gjøre seg bra i stort format blir predentert med en fornuftig størrelse for visning på web.

MVH CA
Peter M.
Et velkomponert og balansert naturfoto som treffer meg. Gir både tanker, drømmer og følelser av den gode arten. Carsten A sier det meget bra, så jeg kan i grunnen ikke bidra med stort mer. Hadde vært interessant med et bittelitt høyere ståsted slik at det øverste rekkverket tangerer horisonten (men usikker).

Dette gir meg ro i sjelen :-)

Mvh Peter M
Trygve A.
Et bilde som en stopper opp ved og beskuer. En liten justering i Levels der du dro frem de lyse partiene en tanke mer, ville etter mitt syn gitt et enda bedre bilde.
Virker litt mørkt på mins skjerm. (Den skal være bra kalibrert)
Bjørnar P.
Et bilde som er godt å se på, og som oppleves så naturtro at teknisk vurdering oppleves som overflødig. Brygga leder blikket naturlig utover, og skaper både en spennende komposisjon, flott dybde og fine fargekontraster mot bakgrunnen.
John S.
Dette er et av de fotografiene jeg kommer til å besøke ofte. Bra gjengivelse både i de mørke og lyse feltene. Jeg regner med at både komposisjon lys og farge er slik fotografen vil ha det. Tipper også at dette er et motiv som det er jobbet med over tid. Veldig bra.
Morten M.
Meget, MEGET bra.. øynene vil liksom ikke gi slipp på bildet. de trekkes inn.
Per R. G.
stemningsfult og flott bilde jeg synes alt stemte her med lys og kontrast
John-Tore G.
Hei dere. Hyggelig med god respons her. Må innrømme at det går ikke for fort i svingene her for min del. Velger heller å la det gå litt tid før jeg svarer, slik jeg har gjort nå.
Svært mange har en formening om komposisjonen, både her på foto.no og andre steder, noe som i seg selv er hyggelig.

Jeg var bevisst på at linjene ved avslutningen på brygga ikke skulle "overlappe" eller "tangere" fjellet i bakgrunnen. Dette for å forsterke inntrykket av "rom" imellom brygga og fjellet i bakgrunnen. Noen har nevnt at dette kanskje virker rotete. Synes ikke det selv, men "øyet som ser"....I forhold til rot er det forøvrig elementer i brygga som skal gi persepsjonen gjentagelse og "rytmisk system". Dette er f.eks dekket på brygga, og også dekket som stikker utenom har gjentagelsesform...Disse tingene mener jeg kanskje oppveier for det noen måtte mene var rotete med overgangen mellom brygge og bakgrunn.
Kan også nevne at det er lite å gå på her mht endring av perspektiv. Står på to steiner til høyre, og forsøkte å vri mmeg så godt jeg kunne for å få brygga til å gå mest mulig inn i bildet fra venstre til høyre.

Om bildet fremstår for mørkt kan det skyldes at jeg sitter på en Imac 24 med temmelig lys skjerm...

Tysen takk for både innsiktsfulle og hyggelige kommentarer
mvh John-Tore



Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu