Sykkeltur på fjellet
Tatt under sykkeltur på stier og veier ved Vendalsvatnet i Gudbrandsdalen. Tatt en sen ettermiddag i begynnelsen av juni.
Litt slurvete etterbehandling, men jeg synes bildet har potensiale.
Utstyr
  • Pentax K200D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger189
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_403831} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Maiken S.

jeg synes dette var et fint bilde. Det jeg synes var litt dumt er at sete og ratt (øverste del av sykkelen) ble litt borte i skyene bak.

/Maiken
Åsmund K.

Takk for fin kommentar. Har ikke tenkt så mye på det tidligere, men det er et bra poeng at sete/styre kanskje blir litt borte. Tror jeg skal jobbe litt med å skape større kontrast akkurat der.
Per Ove H.

Velkomponert naturbilde. Fin forgrunn og dramatisk hhimmel.

Mvh
POH
Avsluttet .

Nydelig!! ville kansje plasert sykkel litt lengre til høyre.

Mvh.
Valter Emil
Åsmund K.

Takk for kommentarene. Ser nå at sykkelen kunne vært mer til høyre for å åpne utsikten til fjellheimen i midten.
Kjell V.

Flott naturbilde, der sykkelen gir det lille ekstra. Offroadsykkelen som et nytt og moderne innslag i fjell- og skogsturer. Fin kontrast mellom natur og teknikk.
Du har fått fram flott og framatisk himmel, og en fin fargetone i landskapet som antyder at sola så vidt klarer å gi en varm glød i terrenget som gir en fin kontrast til den blå og grå himmelen.
Men for meg ville dette bildet ha blitt en god del bedre med en person som hadde syklet på sykkelen. Det ville ha gitt mer fart og dynamikk i bildet. Nå blir det litt for oppstilt og reklamepreget.

Kjell
Åsmund K.

Takk for konstruktive kommentarer. Helt enig i at en person på sykkelen ville hevet bildet. Jeg var alene på tur og hadde bare kameraet med. Uten andre hjelpemidler ble det litt komplisert å ta bilde av meg selv på sykkelen i villmarken. Det første jeg også tenkte, var "reklamebilde". Kanskje jeg skulle sende det til sykkelprodusenten og høre hva de sier ;).
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu