Gryta hennar Petra.
Heftige rykter går om at Drivdalsgubben har vøri oppi Alta og rasert rosenrothagan hennes Wenche.
Han kokte deretter i hop et himbrygg av rosenrot, mandelpottittatis tilsatt en dæsh med rom.
Gubben blei så potensgira at han tjuvstal premiemerra til lensmann og rei like til Bergen by der han traff ensomme Kåre som fikk smake....
Etter diversse raid oppetter veggan retning jomfruburan blei gubben overmanna og satt i arrest.

Botsfengselet hadde aldri før opplevd en slik hormonberserk og provoserende fremtoning, og det gikk snart på helsa løs bådde for medfanger og ansatte.
Under strenge sikkerhetstiltak med Kåre i spissen blei han ført ut av Bjørgvin og ekskortert til Drivdalen på statens bekostning.
Der klatra han inn fønstret til hu Petra Måssaplassen og hoppa rett oppi smultgryta i ren chiquitastil.
Drivdalskjærringa iler til både skamfull og rasende mens hu Petra ikke greier å skjule hånfliret.
Svarmeisa Harry snur seg sjenert bort og synes gubben er klin bananos.....
Helt på kanten av folkelig humor...................................................
Utstyr
  • canon 40-d
  • canon 75-300 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger296
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_406700} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Tommy S.

Heisann!

Litt av ei historie!
Flott og morosamt bilde atter en gang.
Kan skjønne at harry snur seg bort, for her foregår mye rart.

Tommy S
Ann Kristin S.

Nå trur jeg både Tyrin og Drivdalsgubben har fått solstikk... Ser ut som det bare er Harry som er noenlunde klar i hue og ser skamfull ut over opptrinnet.
Blande stakkars Kåre inn i dette også da. Drivdalsfolket må snart låses inn for godt for det er jo bare bråk med dem jo. De må vel snart ta seg en lengre ferietur...
Takk for titten, nesten mer enn jeg tåler i solsteken.
Mvh Ann Kristin
Avsluttet .

Go kvellen i stua, Hans-Jørgen!

Det var da fælandes te spetakkels det har blitt der borte i Drivdalen i det siste. For ikke å snakke om i Bergen. Hu har litt å stri med Drivdalskjerringa skjønner jeg. Ikke greit med så potenssterke gubber. Du store alpakka! Vi får håpe at virkningene av rosenrotmandelpotatisromavkoket gir seg snart, og at Drivdalsgubben kommer til seg selv igjen. Lurer på hvordan det går med premiemerra til lensmannen etter sprengrittet over fjellene. Harry er forresten kjempesøt, og den lille gamle gryta er også flott. En utrolig historie med flotte rekvisitter. For en fantasi du har! Ha en fortsatt fin søndag! :-)
Odd A.

Et flott om morsomt bilde med en passende histori. Det er foresten litt av ei histori du kommer med i varma. Antar du har vært en tur i Lågen å lauga deg som får hjernvindingane til å funger på en så varm dag.
Mvh
Odd
Venche J.

Borte fra heimen i to dager, og rosenrothagen er helt rasert.
Du får se til å holde den karen i ørene, om han drikker et glass til så kommer han til å sprenges. Han har da virkelig gjort nok galt som det er - så langt...
Herrefred Hans-Jørgen, både gubben og jeg er helt utslitt i lattergapet.
Flotte rekvisitter (hvor henter du dem), og Harry er med på galskapen din. :)
Hærlig...
Søndagskveldshilsen fra skipsrederen Wenche.
Odd E. k.

Verden står ikke til påske etter dette!!!

Rumerne er nå ekskotert ut av landet etter å ha plukket opp all rosenrota i drivdalen og brendt de på bålet ved Snøhettas fot. Trodde da at problemet skulle være løst, men dengang ei. Nå er kjelleren til Drivdalsgubben full av rosenrot fra Wenche sin hage. En innsamlingsaksjon er satt igang i Drivdalen for å erstatte denne hagen., noe som kan ta år å bearbeide.
Drivdalsgubben hamna i smultgryta til Petra Måssaplassen, der han vart liggende vel og lenge. Petra oppdaget at drivdalsgubben hadde så mye luft i magen at hun ikke behøvde å røre rundt i gryta. Det har gått rykter i drivdalen og langt ned i Gudbransdalen om at smultringene fra drivdalen fører til at en kan bli hormonbeserk bare ved å lukte på smultringen i pikposen. Folk fra nord og sør valfarter nå til Petra Måssaplassen i drivdalen på jakt etter disse smultringene.
Det går også rykter om at merra til lensmannen er tyvslaktet, der drivdalsgubben bruker hestpølse til smultringene, dette for å sette mer smak på herligheten. Gassutslippet som ligger i smultringene er også høysnuefrembringende, noe som fører til enda kraftigere gassutslipp, noe drivdalsgubben bruker i sin markedsføring av smultringene. Drivdalskjerringa er full av skam og har nå stukket til fjells med verdesnpressen på slep. Hvor skal dette enda tyrihans, jeg bare spør???
Falt nesten ut fra verandaen i krampelatter over historien din, uffame tyri!!
mvh

Odd E.
Ole Arne S.

Hehe...gode historier fra deg Tyrin med flotters bilde, samt artige kommentarer som har kommet med over her...
Imponert over kreativiteten og fantasien her, virkelig bra, får da trimmet lattermuskelen godt hehe..
Ønsker deg riktig god uke som kommer Tyrin, og venter med spenning på neste sprell...

mvh Ole Arne
Håvard F.

Hehe. Fantasi og kreativitet i orden.
Knall historie og artig bilde Hans-Jørgen.
Ha en fin fin kveld.
mvh
Håvard
Ruben J.

Hallo

Flott historie og kjempe bra bilde!
Synes du har mange kjempegode bilder!

Hilsen ruben
Ronny A.

Nei, no trur æ Tyrin har fått solstikk!
Rosenrot og mandelpotet, god gammeldags "viagra" i det gamle føydalske bondesamfunn. Hu Petra Måssaplassen træng jo itj rørepinne engang, da Drivdalsgubben stille med det meste!
Når det gjelder "botsfengeselet" - opplevde æ et noget beruset ektepar fra Finnland i fyllearresten for flere år siden, som ville ha satt Drivdalsgubben på sidelinja i aktiv utnyttelse av kroppens hormoner:-)
På bilde ser det no ut som hu Petra e på tur oppi gryta sammen med Drivdalsgubben? Kan da sjå ut som hu løsne på klærne?
Kjøttmeisen Kjartan ser ut til å prate a bort fra ideen - kan vel være like lurt.
Smultringene fra Drivdalen som Odd snakke om, må da kom på dopinglista etter hvert? Farlige greier!
Ha en kald og kjølig dukkert i sommervarmen, Tyrin! :-)
mvh Ronny
Marit O.

Du Hans-Jørgen,du kan da virkelig få frem smile hos meg,knakkende go historie du kommer med her:)
Ha en kreativ uke!

Mvh Marit
Per Einar G.

Nå koker og syder det på gård og heim over hele det langstrakte land. Rosenrot blir tyvhøstet både hist og her og Drivdalsgubben er han som får skylden for all U-gangen
Men det er nok Drivdalskjerringa som ligger bakom og trekker i trådende, det froskekysset har gjort henne umettelig.
Ryktene har nådd Japan og et fullbooket Charterfly landet i Bergen i dag for å finne de ytterste øyene som Tovemor gikk å knipsa Rosenrot med kamera. Har du sett en horde med Japanere og like mange kamera i din hage Wenche?

Få Drivdalsgubben opp av gryta Petra Måseplassen han er uskyldig!!! Stakkars Harry, dette synet ble nesten for mye for den lille stakkaren.

Takk for smilet og latteren Tyrin, kreativt og som alltid morsomt å se bildet og ikke minst alle kommentarene under bildet som ofte viser seg å være små perler.

Mvh
Per E.
Hans-Jørgen H.

Ann Kristin: Tyrin og ikke minst Drivdalsgubben beklager om det ble for sterke scener for deg i sommerheta.....Håper du har kommet til hektene igjen og kan kose deg i grillskyggen sammen med hainn Kjell, Adrian og Gullivern.
Anne: Hormonrabalderet gir seg nok ikke med det første. Er spent på det merrerittet over fjellom ja..klarte merra seg i heten?
Wenche: Rett og slett pære galskap spør du meg. Håper rosenrota kan ta seg så noenlunde opp igjen, men det vil nok ta flere somrer som Odd antyder. Må nok holde deg ved heimen du med slike ettertrakta varer i hagan....
Odd: Bevare meg vel....skal se at Drivdalssmultringene hennes Petra vil utkonnkurrere orginalene fra eventyrskogen. Særs stygge saker om disse kommer ut på det åpne marked. Kan jo bli reine delikatessen au etter tilsetningen av merrapølsa. Huttetu!
Ronny: Uffameg...trur du itte hu Petra er i ferd med å løsne på understakken...nei å nei for folkesnakk det blir om hu krabber oppi gryta. Sterke scener. Stakkars arme Drivdalskjærring for tilstander.
Per Einar: Intressant teori du fremsetter. Kan Drivdalskjærringa ha blitt umettelig etter froskekysset og myrullepisoden...Står hun bak gubbens rosenrotraid oppi hagan hennes Wenche da hun forsto at mandelpottittatosen blei for skrale saker???

Takker og skarattar for all deres galgenhumor og innspill. Hva blir det neste?
Og tønna.....where???
Tove H.

Så har Norge fått en ny type miljøkriminalitet- rosenrot rives opp over det ganske land- ratsj, ratsj.....snart ikke en plante igjen.
Fantastisk bilde med en knallsterk historie, blir snart hett i stasgryta. Må le av kjerringenes skjelmske, nyskjerrige blikk, mens Harry snur seg beskjemmet bort.
En ting er sikkert - Norge blir ikke som før, etter at paret i Drivdalen begynte å røre på seg.
Jeg ler og ler - av bildet og alle de morsomme kommentarene...dette er gøy!
Hilsen Tove

elin a.

He, he, det er ikke godt for helsen med slike latterkuler i sommerheten:)
Takk for nok en fantastisk historie, med et herlig bilde. Tror nok du må sende Harry opp hit til meg hvor han slipper slike situasjoner:)
Det er vel ikke lenge før medisinmannen må tromme litt for den stakkars gubben. Stakkars hu Wenche som ikke har mer rosenrot igjen.
Du må holde oss oppdatert på hvordan dette går. Det blir vel "lausunger" i hver en krok av landet nå.
Godt at de fikk ham ut av Bergen. Stakkars Kåre. Var han innom grønnsakstorget da på leit etter mer mandel? Jeg har advart de annsatte på Prixen på Alvdal i fall han skulle kråne til å ta seg en tur hit igjen.
Ha en fantastisk sommer Tyrin, men pass deg for varmen.
elin
Egil S.

Her gikk jeg litt i tenkeboksen, og måtte undersøke med en gammel kjenning av meg, som har kontakt med en litt forunderlig heks som holder til oppe i Grimsdalen. Grimsdalen ligger sånn cirka i skillet mellom Rondane og Dovrefjell.
Var oppskriften jeg ville sjekke.
I dag tikket følgende melding inn på min fax:

O hutte tu, hvem er det som prøver å brygge?
Denne oppskriften minner veldig mye om potensmiddel, men her mangler en ingridiens. Middlet vil virke uannsett, men etter et par dager vil mannen falle om og sovne. Når han våkner vil visse vitale deler bli selvlysende, og klø noe helt voldsomt. Det blir noe i varmen det.

Det er faktisk fra denne oppskriften ordtaket - Etter den søte kløe kommer den sure svie, kommer fra.

Det som ble glemt i oppskriften var to røde tyttebær fra i fjor.

Her må salve bestilles!

Egil
Hans-Jørgen H.

Du gedigne tyrirot for en historie Egil.
Ja, da er det vel like før gubben sovner og vil trolig sova helt til potensrusen er ute av kroppen.
Og så....huttetu...stygge saker. Nei å nei... selvlysende, kløende snurrebass som vil bli en turistattraksjon fra Rom til Nordkapp...Folk vil valfarte til Drivdaln for å se dette svært spesielle biologiske fenomen.
Hu Petra Måssaplassen kan bli styrtrik da folk vil hamstre rosenrotsmultringer og mandelpottittatos.
Vi må hjelpe Drivdalsgubben dere...noen som har mirakelsalve? Nå er gode råd dyre.....Arme stakkar kor han har stellt seg.
Og hva om utbrytern Bzz og blir selvlysende?
For ikke å snakke om Kåre....
Selvlysende førstesidestoff i Bergens tidende.
Takker og bukker til Tove, Elin og Ottamannen for gapskratt.
Venche J.

Har bare ne ting å si:
GRÅDIGHET STRAFFER SEG!
Så kan no den derre grakallen gå rundt med selvlysende stake. Tenk å glemme tyttebærene.

The neverending story goes on...

LOL
Wenche.
Odd E. k.

To sinkbøtter med nyplukkete blåbær må snarest sendes til stampen na Petra Måssaplassen, slik at drivdalsgubben kan komme ut av denne flaue situasjonen. Statens veivesen har ringt og bestilt drivdalsgubben som veiviser ved større veiutbygginger langs E 6 i Ottadalen. Valfartende finfruer fra hovedstaden er nå ventet til Otta for å bivåne denne gubben under høstens veiutbygging. Drivdalskjerringa har blankt gitt avslag på bestillingen av drivdalsgubben, men gubben selv ønsker slik oppmerksomhet. Kan noen hjelpe drivdalsgubben ut av denne knipen for kjerringa ønsker at han sover ut året og til våronna kommer til Drivdalen.. Hvor skal dette ende Hjjjelp.

Mvh

Odd E.
Per Einar G.

He,he,he,he dette tar helt av, om ikke tyttebærene blir skikkelige modne snart så tenker jeg at det er endel som kommer til a bli skikkelig fluoriserende over det ganske land ;)

Bybanen i Bergen trenger fluoriserende maskot har jeg hørt, og ryktene forteller at de også er intressert ;)

Mvh
Per E.
Avsluttet .

he, ja, har nå lurt meg til å tittet innom her av og til serru.
Så her er svaret på lurvelevenet som kom fra oven over dere i går og idag.
Må vite, at vår skaper ikke kan tålerere slik hardporno på dotten:)
hehe, du e jammen ikke snau, i ord og bilder er du et lite geni.
Du danker meg ut her, sa herr Dankersen. Joda, liker porno og sånt, kjekt å ha:)
Men at drivdalsgubben skulle få så svære problemer som dette, ja jeg synes faktisk litt synd på ham der han sitter flau i stampen. Langvarig ereksjon skal visstnok ikke være særlig godt hehe. Kunne skrive det nå, tror ikke vår kjære Ann Kristin velter innom her igjen.

Hva blir neste opptrinn? Den som lever, får se.
Du setter ihvertfall smilebåndet nesten fast i øreflippene hos noen og enhver vil jeg tro:)

Kos dere i solskinn og tordenbyger.
mvh arild
Avsluttet .

Dette er barnetimeboka for de voksne. Befriende historie fri for alle snusfornuftige og logiske slutninger. Rene teatersporten dette. Herlig!! Du setter i gang det utroligste, Tyrin! Takk skal du ha :-)
Liv F. D.

Hei Tyrin, fantastisk herlig historie igjen - og kjempestilig bilde. Enig med Anne her - dette er barnetimeboka for voksne :)
Ha en flott sommer i Eventyrskogen.

mvh
Liv ")
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu