que ça?
Lille in France. July 2009.

...kan jo undres litt hva som har skjedd her
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger339
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_411665} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Lars-Anders M.
Dette bilde tildrog seg min oppmerksomhet med en gang. Elementene i bildet er godt plassert. Men den røde innslaget gjør selve bildet.
Mvh
LAM
Peter M.
Takk for hyggelig tilbakemelding Lars-Anders!

Mvh Peter M
Yngve Sem P.
Dette stopper jeg opp ved.
Hvis jeg velger å tro at det er blod jeg ser på veggen, reiser det seg jo en haug med spørsmål og undringer over hva som har skjedd her. Hvis det er sikringsbokser (eller noe annet elektrisk) jeg også ser, vil det vel i et ulykkestilfelle, hvor en eller annen får seg en smell, kun etterlate seg et svidd felt. Sånn reelt sett. Derfor blir bildet mystisk og lett uforståelig, selv om det nok bare er noe spraymaling som renner her. Men fantasien lenge leve.

Er usikker på om blomstene og grasset tilfører noe, kunne kanskje kuttet vekk det, og klonet vekk restene. Malingen er heldigvis blitt sprayet på "riktig" sted for at bildet skal kunne holde kompositorisk, i mine øyne. Vinkelen passer godt.
Peter M.
Hei Yngve, siden det nå er et par dager siden jeg la bildet ut kan jeg jo røpe a det faktisk er blod. Jeg var nødt til å spørre folk i området hva som hadde skjedd der. For det er i et tettbebygd strøk. Først og fremst, det er IKKE menneskeblod :-) og forklaringen er ikke veldig dramatisk. Dem som bor der hadde 1-2 dager i forveien slaktet et lam, skåret over strupen og blodet hadde sprutet på veggen. Hvorfor de lot blodet bli værende på veggen har jeg ingen formening om. Faktisk er veggen noe av det finere jeg så i denne gata.

Mvh Peter M
Yngve Sem P.
Da får vi tro dem på den forklaringen.:) Lurer på hvordan resten av gata så ut..
Marius N.
Hei, dette bildet likte jeg godt. Godt å lese at det ikke er menneskeblod. Veldig fine kontraster her, det røde mot det gule, sikringsskapet med gresset og blomstene i forgrunnen som jeg så absolutt mener har mye å si for helheten av bildet.
mvh Marius
Hans Christian G.
Er enig i mye av det som er sagt om dette bildet. Det eneste negative for meg er at det blir litt kjedelig i lengden. Man undres selvfølgelig over hva det røde er, om det er blod eller ikke og hvor det kommer fra, men i lengden holder ikke dette for meg, det blir et veldig todimensjonalt rett-fram bildet. Jeg ser at du har tatt mange andre bilder med masse dybde og de liker jeg veldig godt, man føler at du virkelig "ser" før du tar bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu