Huset på Røst
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2009-08-10 16:36:50
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger337
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_414550} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Bente R. D.
Dette bildet er både godt og velkomponert. God svart-hvitt kontrast. Bra du ikke valgte å vise det i farger, for dette motivet gjør seg desidert best i svart-hvitt. Er litt usikker på hvordan bildet ville vært uten det mørke partiet oppe til høyre. Skyen trekker litt oppmerksomhet fra huset tror jeg. Har ellers ikke noe mer å kommentere. Totalt sett synes jeg dette bildet er veldig bra - et lite kunstverk.

Hilsen Bente
Ivar B.
Jeg synes dette er en utrolig vakker skildring av kystlandskapet. Det er rent og fint forenklet i komposisjonen. Stille og vakkert, samtidig bærer det en historie med for meg en melankolsk undertone. S/h- konvertering er utsøkt. Også jeg er usikker på den mørke skyen oppe i bildets høyre hjørne. Tror jeg ville vært den foruten selv om den til en viss grad kan ha en symbolsk effekt knyttet til historien og formidlingen. Mvh Ivar.
Marcus B.
Det känns verkligen rätt med toningen du valt. Jag gillar hur molnen är suddiga, det gör att detaljerna i resten av bilden kommer fram ännu mer. Välkomponerat och stämningsfullt!

Mvh
/Marcus
John-Tore G.
Tusen takk for tilbakemeldinger! Har gjort en ny versjon som kanskje funker. Vet at det ble lysere "all over" men ikke sikker på om det ble så ille allikevel. Hyggelig at dere senser melankoli. Den er en viktig del av meg,,,,hadde så nær sagt desverre, men sånn er det bare for tiden.

mvh John-Tore
Yngve Sem P.
Melankolien syder her, ja. Praktfullt gjengitt med i enkel komposisjon og nydelig tonevalg. Har du lysnet speilingen av huset ? Det kan se ut som du har en halo rundt bygningen.
Jeg liker godt de mørke partiene skylaget har i v1, det styrker den noe dystre stemningen, selv om jeg ideelt ville lysnet det mørkeste til høyre bittelitt.
Ivar B.
V2 fungerer bra, men det blir også et helt annet bilde i formidling. V2 blir kanskje litt for lett, så jeg tror jeg ender på V1, selv etter min kommentar tidligere. Mvh Ivar.
Fred S.
Mer stillferdig fra deg enn hva jeg egentlig er vant med, og bildet oser jo ikke akkurat av originalitet. Men pent og harmonisk er det, og det er underlig hvilken appell slike gamle bygninger har, og hvilke følelser de vekker. Det hadde dette gjort også uten speilingen. For meg, altså.
Vet ikke om du trenger alt tomrommet til venste for huset, tror jeg ville skåret bort halvparten, minst.
Toningen fungerer, alt i alt småpent og greit, men ikke uforglemmelig.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu