.: In the Sand #1 :.
Ude på Grenen. Skagen. Danmark. 21.09.2009
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger371
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_423584} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Stein Tore F.
Syntes kontrastene funket bra her. Likte spesielt kontrasten foran i sandbølgene. Lurer på om jeg ville ventet til personen var litt mer på vei ut av bildet. Likevel så passer plasseringen av personen med det kvadratiske formatet du har valgt.
Vignetteringen fungerer jo greit, og stopper fokusen fra å vandre for langt opp. Hvor linjene i sanden drar deg mot personen, og vignetteringen stopper deg omtrent ved personen. Liker den kontrollerte balansegangen der.
Håper det jeg skrev var forståelig nå, tenkte bare samtidig som jeg skrev nemlig.
Tror helt rund vignettering ville sett for "billig" ut, så jeg er glad du holdt deg til bare himmelen.

Mvh Stein Tore
Marius N.
Enkel kvadratisk komposisjon som fungerer fint men jeg også skulle sett personen på vei ut eller inn i bildet, personen gror litt igjen i de mørke feltene. Liker den litt skeve buede horisonten uten at jeg klarer å forklare det helt.
Vignetteringen på himmelen er litt i overkant etter min mening.
Bra konvertering til s/h med gode kontraster.
mvh Marius
Peter M.
He Stein Tore og Marius, takk for gode tilbakemeldinger og kritikk. Kan være at vignetteringen er i overkant, vil sjekke en print før jeg gjør noe mer...

Det var kun i dette sekund lyset var slik, så optimalt ville jeg hatt personen på vei inn / eller ut av bildet. Men men :p

Mvh Peter
Avsluttet .
Jo, interessant motiv du har fanget, og jeg ser mye av de de andre ser her. Synes vignetteringen din fungerer og bidrar til en trykket og dramatisk stemning. I motsetning til andre bilder en oftere ser fra Skagen med den store åpne lyse himmelen. Den samme dramatikken forsterkes ved at personen går på tvers av linjene i sanden synes jeg. Plasseringen i bildeflaten synes ikke jeg at er avgjørende, heller ikke at personen er så "mørk
Yngve Sem P.
Liker stemningen du formidler her.
Er usikker på midtstillingen av personen, og misliker at hodet tangerer, og gror inn i, horisontlinja. Med slik skjev horisont mener jeg dette ville balansert fint med personen mer mot høyre, på vei ut av bildet.
Ingen klar fortelling åpenbarer seg for meg her, og på tross av dybden i motivet fremstår bildet noe overraskende flatt, antagelig grunnet forholdsvis lavt kamerastandpunkt og dyp kontrastbruk. Det behøver ikke være negativt. :)
Peter M.
Takk Kjell og Yngve for tilbakemeldinger, kritikk og gode observasjoner.

Og Yngve, det er ikke meningen at bildet skal ha en klar fortelling ;-)
Anders petersen lærte meg i fjor at det er greit at et bilde stiller flere spørsmål enn det gir svar. Uten at det betyr at Anders har rett i alt. Kan være jeg bruker det som en billig/lettvint "unnskyldning" i dette tilfellet :-p

Mvh Peter M
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu