Streets of Skagen pt.1
Inspirert av "særingen" William Eggleston vandret jeg rundt i Skagen. Gatefoto i farger denne gang (!). Nytt for meg, kanskje sært..?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger351
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_425313} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .
Sært i positiv forstand mener jeg. Utsnitt med enkel oppbygging av former og farger fra det daglige gatelivet som du har klart å isolere. Underfundige detaljer og fargevariasjoner til å undres og engasjeres i. Komposisjon med stødig grunnlag selv om vogna står på hjul og lasten ser usikker ut. Bra innslag!

Peter M.
Takker så mye Kjell!

Mvh Peter M
Håvard F.
Et bilde som jeg falt for umiddelbart. Spennende og annerledes. Fargerikt og gjennomført i komposisjon.
Bra Peter.
mvh
Håvard
Trygve A.
Mye å glede seg over her !
Knallfine farger - den slitne tralla med lite luft i dekkene mot den like slitne skittengule veggen - den ene hvite og de to på toppen - røde og svarte lokk om hverandre - og de to skjeve pyramidene på toppen.
Bra ! MVH ...Trygve
Peter M.
Tusen takk Håvard og Trygve, ordene varmer!

Mvh Peter M
Stig Børre E.
Dette må jo presenteres i farger. Kontrastene mellom varme og kalde toner gjør mye for bildet. Stramt fint utsnitt og et noe spesielt motiv. Dekorativt og tøft. Finner ikke noe å pirke på. Liker bildet.

StigB
Knut Georg F.
Flotte kontraster i dette bildet; fargene, havets mat på hjul, og bildet av delikatesser som underveis til matbordet eksellerer i såpass lite hygieniske omgivelser.
Mvh Knut
Peter M.
Takker så mye for hyggelig tilbakemelding Stig B og Knut!

Mvh Peter M
Roger H.
Fikk med en gang en liten følelse av at tønnene balanserte på vippepunktet, men det gjør dem jo ikke med to hjulpar. Mye bra å forholde seg til her og fine avstemte farger. Likte komposisjonen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu