Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger482
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_430778} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
ingebjørg fyrileiv g.
Dette bildet har vel mye av hva et godt bilde kan ønske seg; fungerende linjer, bra dybde, stemning, tåkelys og en god komposisjon. Jeg tror ikke bildet ville blitt like fengende/interessant, han har en stor rolle her. Trærne som henger over han gir en nor trist stemning, men samtidig ser det veldig fint ut å gå på denne veien. Jeg tror nok at gråtonene forsterker det triste uttrykket jeg opplever.

Noe mer kontrast kunne kanskje gått an? Jeg liker treet til venstre godt, det er viktig for balansen. Skal jeg pirke på noe blir det ikke noe fotografisk, kun at jeg gjerne skulle sett at det fremste gjerdet ikke hadde en åpning. -Det hefter blikket litt at man stopper der.

vh ingebjørg
Knut Georg F.
Støtter Ingebjørgs vurderinger, men har et annet synspunkt på gjerdet: kabelen i venstre kant mot treet er særlig markert og et blikkfang - kunne kanskje vært tonet ned eller klonet vekk?.
Flott bilde med stor dybde og godt toneomfang.
Mvh Knut
Fred S.
På et vis to bilder slik jeg ser det, men de henger sammen; gutten/mannen har forlatt det harde og mer ødslige landskapet med nakne flater og kontraststerk trestamme, og omfavnes av et varmere miljø i bjørkealleen. Det er ellers ikke ment som noen tolkning av bildet, tolke bilder gjør jeg bare unntaksvis, men er ment som en beskrivelse av naturen slik du framstiller den her, med kaldt tåkelys i delen til venstre, og mer varme i den andre halvdelen.
Jeg liker bildet og den litt ambivalente stemningen det formidler, men tror kompen ville ha tjent på at "silhuett-treet" kuttes vekk, selv om innholdet dermed taper litt på det.

vh fred
Finn E.
Synes det er et flott bilde hvor trærne rammer inn mannen som er på vei inn i tåka. Og Ingebjørg, jeg tror ikke gjerdet har en åpning - det fortsetter hele veien.

Det duse inntrykket passer også, og ville ikke hatt mer kontrast. Godt utført arbeide!
Geir A. G.
Lurte litt da jeg så det forrige landskapsbildet ditt, for det var nokså kjedelige greier. Dette er noe helt annet! Stemning, dybde, innhold, historie. Og godt teknisk utført, så langt jeg kan vurdere i hvert fall. Veldig bra!
Ole A. V.
Takk for kritikker!
Det kunne nok har vært mer kontrast, men i dette bildet valgte jeg ganske myke toner og synes det står seg greit til motivet. Ser poenget med "hullet" i gjerdet (som nok ikke er et hull, men at båndene er vridd slik at solen ikke reflekteres). Delen av gjerdet til venstre for bjørken kunne sikert vært klonet bort, men jeg synes ikke det forstyrrer noe særlig siden det blir den naturlige starten på gjerdet som fortsetter innover i bildet.
Den mørke bjørken har sin rolle, og viker ikke for en ev. bedre komp (enda så glad jeg er i kvadratiske formater...:).
Anne Ø.
Interessant motiv med en enslige mørke bjørka og lysningen i bildet til v. samtidig som personen går inn i noe mykt, omsluttende ved alleen. Blir lett
"fanget" her i analyse, tolkning. Liker bilde, spennende.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu