Walking Lines
From the streets of Oslo...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger287
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_432918} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Are H.
Works for me!

God bruk av linjer og et fint forløp fra den lyse forgrunnen til den mørke bakgrunnen.

Jeg tror likevel jeg ville ha forsøkt å gå litt tettere på. Grunnen er at øyet stadig dras til det mørke feltet i nedre venstre hjørne. Og når du først er fremme med kniven, hvorfor ikke vurdere et kutt i overkant, slik at vi akkurat slipper feltet "bortenfor veien", altså de mørke feltene i de to øvre hjørnene?
Peter M.
Hei Are, jeg liker ikke å kutte noe særlig i bildene mine... Spesielt ikke gatefotoene, de føler jeg må være slik de er i opptaksøyeblikket :-) I så fall må jeg bare prøve igjen, og få kompen til å sitte enda bedre neste gang, samt være nærmere, hmm ikke like lett alltid ;-)

I dette tilfellet kunne jeg jo prøve å fikse på vignetteringen som jeg har forsterket litt da jeg føler det gir mer balanse. Kanskje jeg tar feil...

Takker for kommentar og forslag!

Mvh Peter M
Marius N.
Hei.
Fin linjeføring her, passer godt til beina som krysser veien. Liker s/h utførelsen og kontrastbruken.
Synes ikke du skal croppe noe men som du sier, fikse på vignetteringen. Jeg mener den er for dominerende spesielt nede.
mvh Marius
ingebjørg fyrileiv g.
Jeg liker vignetten her jeg, synes det passer med balansen i og med at nedre del er såpass lysere. Selv om det hadde fungert uten også.. De svarte føttene kan oppmuntre til symbolske tanker, spesielt ettersom personene går over et spor akkurat der og da.

Ellers er det jo gode linjer, og jeg liker føttenes plassering med en fot innafor sporet. Jeg synes også om at den svarte buksa går i ett med skoene, og liker ellers tonene bra. Skal jeg trekke på noe, blir det veska du ikke vil kutte.

vh ingebjørg
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu