Høstdag i Oslo 2009.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger205
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_439757} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Lars Kristian S.
Hei Peter!
Du har virkelig tenkt deg to ganger om før du tok dette bildet. En nydlig blanding mellom det abstraktet (bladene) og det mer bestemtet. Plasseringen av trappen mot linjene i huset og grenene (som også fyller igjen tomrommet øverst), mellomplatået og personen er jo som tatt ut av boka. Rett og slett et bra gjennomført bilde. Ikke noe å utsette på "desverre". Stå på videre! :)

Mvh
Lars Kristian
Avsluttet .
Det første som fanget min oppmerksomhet i dette motivet var personen og søppeltønna. Absolutt et bra utsnitt du har, og med mye potensial, hvor en for eksempel kan velge å se de to trestammene som en innramming av motivet. Linjene i trappa som fører mot huset er bra, personen som gir dimensjoner til det hele osv. Jeg kommer allikevel tilbake til det jeg begynte med og så aller først, personen osv., pluss trappa og huset, som jeg ser som det sentrale i bildet ditt. Med all respekt for det utsnittet du presenterer her, så synes jeg du hadde fått vel så mye interessant innhold med disse tingene jeg nevner først mer sentralt/fremhevet i motivet ditt, dvs. uten så mye omgivelser. Altså et motiv som jeg tror kunne blitt enda bedre med tettere utsnitt, fordi jeg synes det bærer litt for mye preg av en oversikt til å bli virkelig interessant. (denne gangen) Bra bilde!
Helge L.
Jeg synes dessverre at dette bildet er litt rotete/uoversiktlig. Mønsteret/teksturen som løvet på bakken skaper oppleves som støyende, og trekker oppmerksomheten bort fra personen og søppeldunken, som jeg antar du vil ha som hovedmotiv. Det skiller seg i så måte fra de andre bildene dine, som definitivt har en clean (og velfungerende) look, du må jo helt klart ha lov til å eksperimentere med noe med litt mer mønster og liv i seg, men her synes jeg det ble litt for mye uorden.

Ellers synes jeg utsnittet fungerer bra, både trærne, fortauet i forgrunnen og himmelen der oppe bør være med for å gi det inntrykket du prøver å formidle. Jeg ville kanskje prøvd å gått litt nærmere, på bekostning av treet til venstre, for å komme litt nærmere inn på subjektet. Stå på!
Eli R.
ooooo - så mange ganger jeg har stått her og ønsket den søppelkassa dit pepper'n gror :-)
Jeg opplever også utsnittet ditt som noe rotete. Komposisjonsmessig syns jeg at de to fokuspunktene personen og søppelbøtta ikke skulle vært plassert oppå hverandre. Ville gjerne sett hele huset oppe eller ikke i det hele tatt. Jeg har noen bilder herfra med folk som siluetter på toppen av trappa.
Posituren her til damen er litt ubestemmelig men ikke helt på en positiv måte :-) For meg.
Roger H.
Her ville jeg ikke hatt med damen idet hele tatt, bare søppelkassen. Eller omvendt. De to elementene slår hverandre i hjel. Søppelkassen øverst i bildet skaper en gjentagelse, det holder egentlig for meg

På festningen får en veldig mange inntrykk og det er ikke det letteste stedet å fotografere på.
Peter M.
Takker for mange interessante synspunkter og kritikk :-)

Mvh Peter M
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu