Bakgård i Otranto
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger157
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_442846} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Odd Tore S.
Gammel bil i eldre miljø.
For meg er dette en vellykket skildring av idyllisk italiensk bakgårdsmiljø. Gjør seg bra på bilder, men muren med fuktskader antyder at det kanskje ikke er like trivelig innenfor døren.
Jeg tror at jeg hadde fjernet det gule fra bilvinduet.
For min del kunne bilen gjerne vært vinklet litt mer parallelt med den brune veggen. Det hadde ventelig åpnet mer for potteplantene.
Odd Tore
Avsluttet .
Idyllisk og eksotisk å se på (særlig nå i vinterkulda her hjemme) Fiat'en parkert ved inngangsdøra, noen planter som pynter litt opp inntil en slitt fasade. En bra "fortelling" fra et spennende miljø. Fotografisk noen små detaljer slik som Odd Tore nevner. Ut i fra vinkelen, ovenfra og ned, kan det virke som om det er fotografert litt i forbifarten..
Ivan H.
Hei,

Jeg kan si meg ganske enig med de foregående kritikkene her. Fin miljøskildring. Bare katten ved døren som mangler? :)

Det jeg tenker litt på er fargene. Det blir for meg litt mye cyan noen steder, særlig på muren ved døren. Samme gjelder forsåvidt bakruten på bilen og handtaken til bagasjerommet. Og det ene bremselyset fremstår mye rødere enn det andre. Kanskje det var slik? Men for meg kan det se ut som du har økt fargemettningen på hele bildet. Litt nedtonede farger hadde vært et pluss, slik jeg ser bildet.

Mvh
Ivan
Torild H.
Kan ikkje bare gå forbi denne "sjarmklompen" utan å sei nokre ord. Ein sjeldan syn på norske veier etterkvart, og det er gildt å sjå bilen her i sitt rette og heimslige miljø. (...lar meg imponera av steinarbeidet her)

Vedr. kameravinkel: kunne nok tenkt meg å sett bilen i ein i alle fall delvis profil, då hadde det karakteristiske med denne bilen kome ennå betre fram, vil eg tru. Samstundes trur du kanskje har valgt det optimale i forhold til å vise bilen i sine omgivelser likevel.

Mvh Torild

Tom Erik S.
Sjarmerende bilde som tydelig skildrer et miljø langt fra kulda her hjemme. Som tidligere kommentert ville jeg også likt å sett bilen mer fra siden. Eller kanskje rett bakfra? Slik den nå er plassert i bildet ser det litt tilfeldig ut. Den litt overdreven fargemetningen synes jeg fungerer godt her. Italienere er jo tross alt fargerike!



Jan Frode A.
Hei dere.
Takk for kommentarer, synspunkter og tilbakemeldinger.
Bildet er ikke tatt i forbifarten. Denne bakgården kom jeg over på en rusletur tidlig morgen i Otranto, Puglia regionen i Italia. Trangt var der, så jeg prøvde meg fram med forskjellige standpunkt og brennvidder, tok en del bilder, og likte selv dette best.
Ang. det gule på bakvinduet, så var jeg inne på tanken å klone det bort. Men avslo da jeg tenkte at her må en ikke tukle for mye med de små detaljene. Derfor lot jeg restene av dette vindusmerket stå.
Fargene ja :-) Vel, morgenlyset maler på sitt vis, og jeg tilfører litt ekstra. Sånn er jeg bare; syntes at jeg ikke nødvendigvis må gjengi motivet helt 'fotografisk'. Tenker og undres litt på hvordan fargene hadde blitt framstilt på f.eks. et maleri av dette motivet.
Og som en kommentar sier: Italienere er jo tross alt fargerike.

Takk :-)

Jan Frode
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu