Gylden dråpe
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger140
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_470503} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Hei, likte bildet ditt veldig godt. Nå har ikke jeg spesielt god greie på å kritisere bilder, men bakgrunnen var feldig fin sammen med dråpene.
Fortsatt god helg
:)
mvh

Øyvind
Børth Aadne S.

Stilig bilde!! Likte for det første godt motivet i dette bildet. Flotte linjer og flotte vanndråper. Synes og utsnittet er bra, men ville kanskje kuttet litt på høyre side (eller kanskje ikke ;)

Børth Aadne
Bente S.

Et kreativt bilde! jeg liker dråpene på hår/strå og måten de kommer inn i bildet på. Flott bakgrunnsfarge. Skarpheten får jeg ikke helt taket på.
Bente
Tormod D.

Dette var et enkelt og et utrolig bra bilde. Litt venstretungt så jeg tror et lite kutt til høyre ville gjort seg. Synes også signaturen tar litt mye oppmerksomhet.
Avsluttet .

Utrolig bra bilde. Liker hvordan du har fokusert på den enslige vanndråpen. For min del så liker jeg at det er litt luft på høyere side.
Elin B.

Takker for kommentarer :) Signaturen den endrer jeg ikke på ;) Skarpheten endrer seg noe i endringen fra psd til web-fil. Men dråpen var kanskje 2-3 mm stor...så ikke lett å få skarpheten fullt på plass da. Ellers sitter dråpen på ei fjør som da er hårete ;)
Inger-Lise S.

Delikat, vakkert og med fin plassering i bildeflaten. Godt lys.Jeg syns du har gjort en god jobb! Straks jeg så bildet, spurte jeg meg selv om det kunne bli vakrere, men er nok lurt å roe seg når man begeistres slik ;) Du har mange vakre bilder, og bilder som gir meg lyst til å prøve meg på dråper, noe jeg aldri har gjort, men dette inspirerer!
Hårene gir litt liv og gjør bildet mindre sterilt.

Jeg syns det er helt ok at du har ditt eget varemerke mht signaturen, men jeg har lært at den skal stå til høyre..

Inger-Lise:)
Øistein W.

Elegant og vakkert, jupp jupp.

Mvh.
Øistein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu