Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger178
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_496653} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Trond L.

Nyyydelig....nærmest uvirkelig..(og det er det vel?)
men synes at lysrørene i taket ødelegger litt...
Lars Ivarson F.

spenstig..i uttrykket nesten utanomjordisk..likte dette.... gromt
tor åge s.

Fy flate så flott... Hvordan gjør man dette da..
Ser du har lagt ned mye arbeid i dette bildet..
Enig i lysrørene....


mvh totto ( imponert )
Jan T.

Finfin sv/hv HDR dette. Klon bort lysrørene, rett opp bildet så vinduet står horisontalt på veggen så er dette helt toppers! Ser frem til v2 :-)
Mvh Jan
Tove H.

Oi, så flott tatt. Bort med lysrørene, så er det skikkelig bra!

Tove:)
Knut Georg F.

Spennende bilde og brilliant teknikk. (Lysrørene synes jeg passer bra i denne settingen, og de forsterker dybde og perspektiv).
Mvh Knut
Stig Robert G.

Jeg kan ikke annet enn å hive meg på her, helt nydelig! Hvis jeg skal kommentere noe, måtte det være det avkuttede rekkverket bak modellen, jeg ville foretrukket å se avslutningen. Ellers er jeg også enig i lysrørene.
Roger J.

Takk for kommentarer!!:) personlig liker jeg lysrørene, forsterker dybden som knut sier, har testet og ta de bort, men syns det ble for nakent, men skjønner tanken absolutt!:)
Avsluttet .

Digger fargene i bildet og måten du får det hele til å se "malt" ut. Det skaper en viss type dramatikk til bildet. Men når det kommer til lyset blir jeg forvirret, for lyskildene stemmer ikke overens på selve damen og kanskje noe som burde vært jobbet med. Så jeg lurer litt på prossessen av bildet. Og har du tegnet eller laget den slangen selv i photoshop? eller er det virkelig et bilde av en slange som har vært gjennom litt digital jobb? For synes resultatet er nydelig!
Mvh Janita
Roger J.

Takk takk Janita:), hun er spottet opp litt mye jeg vet, så ting stemmer ikke helt lysmessig, men alt er lov i kunstens navn;) hvis det skulle blitt brukt til noe vettu hadde jeg nok fikset dette bedre. Alt er virkelige bilder ja som har vært gjennom en heftig runde i photoshop. 3 bilder satt sammen, bakgrunn som er en nedlagt fabrikk i nærheten av her jeg bor, dama har jeg tatt bilde av i studio, og slangen er fra istock..
prøvde å få det til å se litt malt ut, så bra du sier det, da har jeg gjort noe riktig:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu