Frostrøyk
Bildet inngår i albumet Senja vinterlandskap -
Utstyr
  • Nikon D90
  • Nikon AF Nikkor 18-105 mm f 3,5-5,6
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_506709} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Anne Ø.
Liker å komme inn i en slik stemning som her.
Båten glir fint inn i bilde..som hovedfokus.
Liker tonene i bilde med det gylne lyset i bakgrunnen.
De 3 små mørke "flekker" i vannet kunne vært klonet bort.De tilfører ikke noe her synes jeg.
Min første tanke vedr.utsnittet var å kutte noe øverst. Årsaken er at land, vann blir litt vel midtdelt her. Kan det kuttes øverst så mister du de lyse toner som også utgjør noe av stemningen her. Men kanskje den delen kan utelates??
Ved å kutte noe nederst vil du på v.side får en tilnærmet 1/3 vann 2/3 landskap som kanskje kan hjelpe noe. Savner kanskje her litt mer spenst i kompen, utsittet. Hadde vært spennende å sett ulike utsnitt her.
Ivan H.
Hei,

Mye enig med Anne her. Sliter også litt med komposisjonen. Overflødig himmel og jeg ville helt klart kuttet vekk mesteparten, slik at du bare sitter igjen med de gule tonene.
Ellers er det ok i bunn, mulig et lite kutt, veldig lite.

Ellers sitter jeg og lurer på hvordan bildet hadde blitt med et lavere utgangspunkt. Da hadde kanskje båte kommet godt frem, mens frostrøyken ga en fin stemning og en noe udefinert bakgrunn?

Ellers, dette er ok, men komposisjon gjør at det ikke når frem. Fin stemning, men kunne muligens vært utnyttet bedre.

Du har valgt tittel "frostrøyk", noe som forteller meg at du kanskje hadde den i tankene som hovedmotiv. Men for meg, når jeg ser bildet, blir båten hovedmotiv. Dermed faller tittel bort for meg. Spørsmålet jeg da sitter igjen med er om du tok bildet med tanke om at frostrøyken som hovedmotiv. Hvis det er det, tror jeg ikke dette utgangspunktet fungerer så godt, da frostrøyken ikke er godt nok fremtredende for meg til å oppleves som hovedmotiv.

:ivan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu