Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger137
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_511410} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Avsluttet .

Enkelt og fint.

Tone
john-arne w.

Ett flott bilde som i sin enkelthet absolutt gjør seg i S/H. Og høydeformatet passer godt her. Ett behagelig bilde og se på. Flott motiv der det gjør mye at buskene bøyer seg til vær sin kant. Synes også plaseringen til buskene er flott, og den busken i bakgrunnen fyller fint opp en ellers tomplass som og gir litt dybde i bildet.


hilsen john...
Janne F.

Enkelt og harmonisk bilde. Godt komponert i fine gråtoner!
Tove H.

Flott av tre"beina".. liker stemning, toner og utsnitt!

Tove
Kirsten H.

Får meg til å tenke på Hege og Mattis i "Fuglane" av Tarjei Vesaas. To trær som trenger støtte av hverandre.
mvh Kirsten
Brita S.

Så hyggelige med kommentarer! Og lærer så mye av de ulikes assosiasjoner- takk! Selv har jeg lurt på om det er for kontrsatløst da jeg tok det i tåka, men har ikke klart det i etterbehandlingen. Samtidig så kanskje det er ok at det ikke er mer kontrast?

Mvh Brita
Janne F.

Hei Brita! Jeg synes nettopp at det er mangel på kontrast som på mange måter gjør dette bildet for meg. Mange ganger er det bare noe med det man ikke ser som fascinerer og lar fantasien løpe!
Brita S.

Takk for kommentaren Janne- jeg trenger sånne innspill for å komme meg videre! Brita
Avsluttet .

Flott dette, og enig med de ovenfor...ikke mer kontrast, det vil bare ødelegge den fine duse stemningen i bildet. Forøvrig en enkel og fin komposisjon.

ET
Avsluttet .

Helt enig med flere over her; mangel på kontrast gjør hele bildet. Usigelig vakkert, er det :) Jeg har blitt inspirert, og skal finne meg noen trær... ;)

-T
tove j.

Fint rolig bilde. mvh tove
Tove Mette L.

Nydelig "setting" på dette enkle motivet. Det ser faktisk ut som to eldre som har begynt å vokse fra hverandre (bokstavelig talt) :))) Blir ikke helt fortrolig med meg selv om treet til høyre, som er litt bak, passer inn. Kanskje, kanskje ikke....
Brita S.

Takk for kommentarer! Det gir inspirasjon og læring! Mvh Brita
Rune P.

Jeg ser at jeg er enig med dem over her:-)Flott bilde.
Hilsen Rune
Avsluttet .

Flott og stemningsfullt av dette enkle motivet! det liker jeg veldig godt!
Mvh
tove
Willy K.

Trær er veldig flotte som motiv. Her funderer jeg på en historie, to stammers positur kan lett overføres til relasjoner mellom mennesker. Liker etterbehandlingen - behagelig å se på :-)
hannah t.

Et kjemmpe fint bilde med fin tåke ...
Hannah
Kurt S.

Enig med Willy, tenkte dette umiddelbart analogt til et lett erotisk (faktisk - og jeg vet vi snakker om trær...) møte to unge, uvørne, keitete i mellom: tilbakelente, men samtidig med former søkende hverandre.

[[(Spenningen - emosjonenes opprør, settes av grenene, henvendelsen av utvekstenes/formenes retning mot hverandre, usikkerheten men samtidig den erotiske søken/viljen settes av stammene som står tetter innepå hverandre enn resten med former; "overkroppen" tilbakelent: Som om de begge vet de står litt for nær hverandre.

"Bivåeneren" (treet) i høyre kant oppe etablerer endog ytterligere en dynamikk; En bivånende tredjepart; En opportunist? :-)]]

Vel. Liker bildet godt; Et usedvanlig spennende motiv - til trær å være. :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu