Utsikt til fjorden
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger144
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_527132} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Stein Adler B.
Nydelig foto, og helt etter min smak, Audunn !
Optimalt komponert og beskåret. Billedelementene "fordeles" på en forbilledlig måte, og spesielt de stramme, grafiske plankene kontrasterer de de mykere formene i landskap og modell. Ekstra pluss for håret som flagrer !
Mvh Stein
Avsluttet .
Dette synes jeg var skikkelig bra. Håret gjør det nesten surrealistisk. Kjempefin dybde skapt av treverket i brygga. Glimrende plassering av hovedpersonen i bildefalten. Skyene og åsene rammer inn personen flott. Teknisk supert. Liker også godt hvordan du har beholdt detaljer i den mørke åsen fremfor å jakte et uttrykk med knallhard kontrast. De mørke skyene presser fokus ned. Ser intet forbedringspotensial i utsnitt. Dette kunne man hatt på veggen. Beste jeg har sett på bildekritikken på en god stund!

Mvh Jens :)
Bjørnar P.
Rent visuelt synes jeg dette fungerer fint. Mulig det er ei fortelling her også, men den er litt vanskeligere å få ta i. Fint toneomfang kombinert med "trøkk". Virker gjennomtenkt under opptak og etterarbeid.
Perspektivet og dybden gjør mye for bildet.
Kamerainnstillingene virker velvalgte, men ytterligere nedblending for mer dybdeskarphet hadde neppe vært et minus. Den mørke himmelen oppe lukker bildet på en naturlig måte.
audun n.
Tusen takk for interessante tilbakemeldinger
Bjørnar: enig at økt dybdeskarphet hadde gjort seg

Mvh Audun
Malin P.
Veldig bra bilde! Jeg har ikke så mye å tilføye det som allerede har blitt sagt,- ville igrunn bare uttrykke min begeistring.
Inger-Lise S.
Et godt motiv med skikkelig flott komposisjon. Jeg har stor sans for forgrunnen,slik den fører blikket mot jenta. Kanskje lengter hun ut, kanskje venter hun...Bildet lar fantasien finne sin egen historie.
At himmelen er mørkere øverst gjør seg veldig godt.
Et svært godt bilde dette.

mvh Inger-Lise
Wilko J.
Veldig bra bilde dette...flotte gråtoner, dybde, dramatisk himmel, kameraplassering....enig med Jens!!

Mvh Wilko
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu