The Urban Duck
Utstyr
  • Fuji FinePix x100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger165
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_530108} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Inger Anne Maritsdotter V.
Dette syns eg var et meget bra bilde.
Likte godt arkitekturen og fargene som harmonerer bra, samt speilingen og anda som prikken over i`en.
Velkomponert bilde.

Inger Anne
Avsluttet .
Dette bilde liker jeg, fargene er sterke og fine, refleksjonene i vannet er veldig fint, fuglen gir bilde veldig mye. Bra komposisjon egentlig ikke noe og klage på synes jeg.
Ivan H.
Hei,

Et interessant motiv du har her. Fengende gul vegg med vann i forgrunnen, noe som gir en fin speiling. Anden er helt ok å ha med, men kunne vært mer interessant om vi kunne se ansiktet på den, evt at den holdt på med noe. Kunne gjort dette mer interessant. For meg iallfall.

Komposisjon; som her bygger mye på speilingen. Du viser så og si like mye i speilingen som i "real life". Dette er noe ordinært synes jeg og blir litt statisk og kjedelig. Om du for eks viser mer i speilingen enn over, vil det blir noe mer spennende. Da får du en litt dunamisk komposisjon, samtidig som du får mer fokus på bunn av bildet. Det samme gjelder om du kutter i bunn, mer fokus på topp. Her blir det mye likt, men det reddes greit inn ved at anden er der.
Så jeg ville vurdert å kutte ned på vinduene i topp.

Jeg synes også at taggingen gjør seg godt, og bryter litt opp i det statiske her. Kanskje også du kan få frem kumlokket litt mer? Men liker at man ikke oppdager det med en gang.

Alt i alt ok dette, men jeg tror bildet har potensiale til bedre. Det hadde også vært spennende å sett en person på benken etc. Om du hadde god tid kunne du jo vært der en liten time og sett hva som dukket opp.

:.Ivan.:
Knut Georg F.
Denne vannpytten er del av et kunstverkt som innbyr til fotografering (har knipset flere her, bl.a. bilde nr. 543124). Tegningene i speilet (vegg/vindu/tagging), og overflaten (and, bølgeringer)bunnen (fliser/kumlokk) i dammen lager totalt en meget fin effekt Tror nok også at et kutt av husveggen vil være positivt, enten like over taggingen eller like over benkeradene.
Mvh Knut
Jan Frode A.
Hei dere :-)

Takk for kommentarer, synspunkter og innspill.
Tanken bak dette bildet var å la anda på en måte ha hovedrollen. Den holder ikke på med noe spesielt, men jeg syntes posituren der den 'kikker' bort på veggen, er ok i så måte. Jeg kan være enig i at utsnittet her ikke er helt optimalt, her er der mange muligheter.
Jeg har flere opptak fra dette stedet, fotografert i løpet av et kvarters tid, og fra andre vinkler. Mennesker passerer stadig, så jeg legger ut et nytt foto herfra om litt.

Igjen: Tusen takk for konstruktive tilbakemeldinger fra dere :-)

mvh Jan Frode
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu