"Blue"
Blpklokke i kveldslys
Utstyr
  • Nikon D3s
  • Nikkor 60 mm macro f/2,8
  • Brennvidde60mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/50s
  • Nei
  • AnnetISO 12800, etterbehandlet i lr.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_546860} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Trond O.
Hei, får umiddelbart en behagelig følelse av å se på bildet. Behagelige blåtoner med en dus og fin blå bakgrunn. En følelse av noe kantete vignettering, mens synes det ga dynamikk til bildet. Skarpt og fint blad sentralt på blomsten, men en del skarphet faller bort når man flytter seg til de andre bladene. Kunne gjerne tenkt meg litt mer dybdeskarphet. Imponerende kvalitet åp bildet mtp. høy iso. Minimalt med korning. Blir og kontrast mellom den flotte blå blomsten og det som virker som en råtten død en i bakgrunnen. Den ødelegger noe av nytelsen av bilde (til tross gir en kontrast), i tillegg virker det som blomsten i bakgrunnen har en noe kunstig 'halo' effekt rundt seg som jeg ikke forstår helt.

Mvh. Trond
Inger-Lise S.
Bildet skiller seg ut fra andre bilder av blåklokker. Komposisjon , farger og lys er det jeg vil framheve her.Komposisjinen kunne nok lett blitt kjedelig, men jeg syns din presentasjon hindrer det. Bakgrunnen passer godt og gir liv til bildet. Pluss for de ulike nyansene/ mørkere partiene innimellom. Jeg syns du har valgt fokus på "riktig" sted. Et bilde må ikke være skarpt over det hele ( det kan iblandt bli kjedelig og sterilt, om det er aldri så teknisk godt. De fleste kan ta skarpe bilder, men bildet mister ofte personlighet på den vegen) Bildet ditt har sjarm, etter min mening.
Jeg er ikke så glad i de visne partiene, men det er på sin plass at de er mer diffuse.
Det er mange ulike måter å velge mellom og ting kunne sikkert vært gjort enda mer personlig, men her henviser jeg til teksten ovenfor.
Jeg liker det og finner det befriende at du våger å løsrive deg fra "boka".

Inger-Lise
Trond O.
Hvordan får man til å lage slike plusser og minuser?
Inger-Lise S.
De kommer av seg selv om du bruker skjemaet nederst med den orange "Beta-lappen" på!
Trond O.
Ah, takker for hjelpen til å åpne øynene på denne halvblinde fyren...
Espen S.
Takk for gode tilbakemeldinger! Jeg liker at de visne blomstene har en negativ effekt på opplevelsen av bildet. Motivet bygger jo nettopp på kontrasten i at den ene er i full blomst mens de andre visner omkring. Noe skjønt i det uskjønne... Tanken var jo at også tittelen skulle ha en slik dobbeltbetydning.

mvh
Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu