Beautiful blueeyed girl with a hat
Enda flere portretter av min lillesøster :) ( Har ikke andre modeller)
Jeg er veldig fornøyd med begge bildene. Er klar over at fargene i bildene ikke er like, men jeg syns ikke det gjør noe :)
Utstyr
  • Sony a450l
  • Sony DT 1.8/50 SAM
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/1.8
  • Lukker1/1250s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_547111} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Anders Ekberg N.

Synes det var en artig måte å fremstille bildene på, dobbelt og litt på skrå. Øynene er blikkfang. Jeg synes kanskje komposisjonen og ansiktsuttrykket er best i bildet til venstre. Ellers tror jeg 3 bilder i en serie ville vært enda bedre enn 2, om du finner tre gode komposisjoner som fungerer sammen.
Ann Katrin R.

Anders Ekberg Nymark: Takk for kommentar :) Er enig med deg, liker også bilde 2 best. Har ikke noe bilde 3 da, men skal prøve å huske på det neste gang :)
Tore R.

To fine portretter, vakre blå øyne. Er ikke sikker på hvilke av de to som er best. Utsnittet i det til høyre synes jeg er best, men der synes jeg hun ble litt for blek. I bildet til venstre synes jeg er en tanke bedre eksponert. Men jeg sier ja takk begge to. :-)
mvh Tore
Avsluttet .

Veldig fine portretter, og liker at de ikke er rette heller. Dog foretrekker jeg nok fargene i bildet til venstre. :)
Ann Katrin R.

Tore Ringdal Hansen: Tusen takk for kommentar, ja er enig at hu ble litt blek i det høyre :)

Randi Krog Belseth: Tusen takk for fin kommentar :P
Avsluttet .

Blåøyd og vakker og klar for livet.
Fine portretter av en alvorlig jente med et litt sørgmodig utrykk.
Intressant underfundig gjentagende dobbelthet.
Fint bilde.
Pål G.

Fint bilde, absolutt. Men stusser litt over at de to bildene har en påtagende forskjell i hvitbalansen. Den grønne fargen er forskjellig mellom de to bildene, og fikk meg til å stusse litt. Ved nærmere ettersyn ser jeg at huden på jenta også er forskjellig med tanke på farge. Bildet til høyre har litt mer magenta i seg, og for meg ødela dette litt av helheten.

Men idéen din er god - tror også det ville fungert bedre med tre bilder, og da kunne du godt ha variert fargen mellom alle tre bildene - slik at betrakteren helt sikkert ville tro at det var med hensikt, ikke en glipp som var min første tanke :-)

Ann Katrin R.

Pål Gilberg: Takk for kommentar :)

Som sagt er jeg klar over forskjellen i hvitbalansen, noe som jeg også har skrevet lengre opp i beskrivelsen egen vurdering :) Jeg redigere ikke bildene mine i PS siden jeg ikke vet hvordan det funker skikkelig så jeg har ikke muligheten til å få hvert bilde "likt".
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu