Passing by..
Utstyr
  • Canon EOS 1n
  • Canon
  • Blender-
  • FilmtypeKodak T-max 100ASA
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger4
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5603} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Mats N.

Tre texter i samma bild, nei nu får du ''skärpa'' deg, Roy...
Bra bild som ej behöver tredubbel text, det ser inte klokt ut. Skulle aldrig vilja ha en bild i ram på väggen med slik ''dekoration''.
Fotografens signatur på en bild man köpt är helt naturligt, men dessa plottrerier du kör med sänker dina bilder, tyvärr.
Har sett att flera nämnt detta vid kommentar av bilder du sänt in tidigare, men inget svar från dej om det, varför???Om det finns en orsak kan du väl berätta..?
MVH/Mats N.
Carsten A.

Enig med Mats N. Om billedkvaliteten ellers, se kommentarer til autors andre bilde fra Cuba idag. Bildet her er dessuten gjengrodd i viktige partier, men det blir kanskje ikke noen viktig innvending de øvrige negative forholdene tatt i betraktning.
MVH CA
Anders J.

Jag rättar mig i ledet och håller med (visst är det skönt när andra redan har tagit ställning åt en ;-)) Hur som helst, bildtexter, ramar eller inte så gillar jag inte killen till vänster med den vita skjortan, Koncentrationen borde ligga mer på mannen som vinkar.
mvh
Anders
STORM p.

Hei,
Jeg beklager til alle som synes at det er kjipt med masse texter i bildene mine.Men jeg skal forklare dere en gang for alle hvorfor jeg har text i bildet.
Det er når mine bilder er på nettet skal ingen kunne koppiere mine bilder mer.Det er gjort før og det gjorde meg forbannet.Og jeg tenkte at det ikke skal gjenta seg.
De ORGINALE bilder er uten text og med mye mer luft.
Jeg beklager til mine med kolleger i bransjen at mine bilder gjør dere irritert men dette er dessverre min standpunkt etter å ha blitt trokket på av forlk som stjeler bilder.

Takk!
Birna R.

Tåpelig svar, Roy. Dersom noen gidder å ''stjele'' bildene dine, så gidder de sikkert å fjerne teksten i Photoshop også? Det vil jo ikke ta mange minuttene, så ''beskyttelsen'' din er null verdt. Det eneste du oppnår, er å erte på deg folk her på fotodotno. Er det viktig så har du jo lykkes.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu