Citadellet i Stavern
Er blitt veldig glad i å ta bilder om natten, og dette er ett område jeg ønsker å bli bedre på, så ønsker litt feedback på dette bildet.
Som dere ser ut av bildet, så er jeg også veldig glad i panorama-utsnitt.
Utstyr
  • Canon 550D
  • Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/9
  • Lukker20s
  • Nei
  • AnnetStativ, speillås
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger75
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_566217} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
kristin P.

hehehe, ja her har du utfordret mange på komposisjon iallefall, for dette er vel ingen klassisk komp;-);-), men jeg kan like det jeg:-):-) det jeg liker heller dårlig er at jeg synes lysene på muren burdet vært klonet bort/duset ned, for de forstyrrer meg når jeg ser på bildet ditt, jeg er også usikker på om jeg ville valgt å clonet vekk treet som kommer litt til synet bak huset til venstre.
Geir-Inge B.

Takker for feedback kristin :)
Grunnen til den kanskje noe merkelige kompoen var at det var meningen jeg skulle ordne med noe måne og stjerner i bakgrunnen, som jeg hadde tatt på ett annet bilde.
Men ble ikke helt fornøyd med dette da stjernene ikke var helt slik jeg ville.
Så mulig om jeg får tatt noen bedre bilder at jeg gjør dette, samt noe finjusteringer som du nevner her i en V2 av bilde etterhvert, hvem vet :)
Eirik B.

Kompen er vågal og original. Personlig liker jeg ofte komposisjoner der motivet på en velfungerende måte er plassert off- center. Dette har du gjort til gamgs her, og jeg synes det faktisk fungerer ganske så bra. Dette til tross for at du ikke har med noe som kan balansere i motsatt enda av utsnittet. Så "thumbs up" fra meg:-)

Muligens ville jeg like det enda bedre om motivet var bittelitt større i forhold til omgivelsene. Kan også hende en litt mer gradvis overgang til det sorte "tomrommet" ville hevet bildet litt. Men dette er spekulasjoner.

Mvh
Eirik Bøe





Siv O.

En herlig komp og et flott motiv!!
Er enig med Kristin angående lysene på muren som blir for sterke og tar litt mye oppmerksomhet.
Mvh Siv
Lars Ivarson F.

tøff komp..litt utbrend steinvegg, men kanskje mykje omattatte for å få den 100 prosent..fasinerande..flotters
john-arne w.

Flott gjort dette. Fin plasering av den fyrlykta og det svarte i fin kontrast + bildeformatet som gjør hele bildet. synes også du har akkurat passe med luft rund selve motivet, og det er fint å se på. Er ikke sikker på disse lysene på muren, når du har såpass med luft rundt så synes jeg ikke de gjør noe, og jeg tror også at hvist du får en forstørret papirkopi så vil de lysene automatisk bli dempet.


hilsen john...
Geir-Inge B.

Wow, tuuuuusen hjertelig takk for hyggelige kommentarer Eirik, Siv,Lars Og John-Arne :)
Verdsettes :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu