Solnedgang
Georg Sverdrups hus, Universitetet i Oslo (på Blindern).
Tatt etter at sola hadde gått ned en kveld med en spesiell, rød-lilla solnedgang. Den tekniske billedkvaliteten kunne selvsagt vært bedre...
Utstyr
  • Canon EOS 600D
  • -
  • Brennvidde18 mmmm
  • Blenderf/3.5
  • Lukker1/32s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_598720} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Carsten W.

Måtte ta meg en titt til for å skjønne hva du har gjørt.
Meget bra. Vindulinjer knekker klisjéen uten at solnedgangen selveste ble knekket.
Roar K.

Når himmel'n sitter i glasshus kunne også vært en tittel.
Herlig lys og farger.
Skulle foreslå noen endringer her så måtte det være et bånnkutt slik at huset med trekanttak forsvant pluss et venstrekutt slik at du fikk rett linje av taket ut i kanten istedenfor den trekanten der oppe. Men samtidig også kutte så langt inn at du skjærer i treet nede også.
Jeg mistenker fotografen for å ha dratt litt i spakene her og at det er grunnen til at bildet er blitt litt mørkt. Litt opplysing kombinert med kontrastøkning i brightness/contrast kunne kanskje høyne bildet litt.

Roar
Bjørn Erik R.

Takk for kommentarer og gode råd. Kutt i bunnen er en god ide, og jeg skal ta frem originalen og spakene igjen. Men glasshus er det ikke. Bygget er dekket med blank, svart stein, og det overrasket meg at så mye av himmelen ble reflektert.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu