uten tittel
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger1229
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_60024} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
geir j.

Usedvanlig kreativt bryllupsbilde...!
Turid L.

Herlig bilde. Morsomt med de to jentene i luka.
Roger M.

Veldig artig bilde der jeg applauderer brudeparet, jentene og bilen og forholdet mellom disse. Omgivelsene forøvrig trekker litt ned i et ellers meget vellykket bilde.
- Roger
Knut H.

Tillater meg å spørre Roger M, hva du mener med: ''Omgivelsene forøvrig trekker litt ned'' ....??

Personene er bevisst plassert mot en nøytral bakgrunn...brudeparet mot en nøytral mørke-grå bakrunn og brudepikene mot en lysere nøytral bakgrunn fordi personenes ''uttrykk'' her er viktig , og de må ikkke forstyrres av ''andre omgivelser''.
Roger M.

Det jeg mener er at bakgrunnen er mer stripete (vertikalt) enn jeg tror ville vært optimalt, men utnyttelsen av omgivelsene er jo kompetent. Når det gjelder bruken av flatene, kunne vi vel ønsket at den ensartede flaten bak jentene hadde vært litt større (på høyresiden) eller at du hadde kjørt bilen 10 cm lengre fram, eller?
- Roger
Avsluttet .

Flott!!

Hedda:)
Dag T.

Hehe, meget bra brudebilde. Håper paret bestilte en stor kopi :-)

PS: omgivelsene er perfekte.
Roger M.

'omgivelsene er perfekte'' er et sterkt utsagn som ville vært mye mer interessant hvis Dag Thrane redegjorde for hvordan han kommer fram til denne bastante konklusjonen. Dersom det skal leses som ''jeg synes bakgrunnen er fin'', kunne du vel ha formulert deg litt åpnere, eller?

Jeg synes det at fotografen tok til motmæle og forklarte sine valg gjorde denne ''bildekritikk-episoden'' mye mer interessant og lærerik. Jeg har ikke noe problem med at noen mener jeg tar feil, men det er både mer overbevisende og mer lærerikt om påstanden underbygges.

- Roger
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu