Botanisk hage
Oslo
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde120mm
  • Blenderf/4
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_605993} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Vidar K.
Fin komp med trappen som skrår ut mot venstre.
Jeg har stor sans for bilder med lav dybdeskarphet.
For at det skal bli vellykket fordrer det selvfølgelig at noe i bilde fremstår som helt skarpt, og det har dette bildet.

Men trappen trekker meg litt "inn" i bildet, og da syns jeg i dette tilfellet at dybdeskarpheten blir litt for lav.

Klarer heller ikke unngå å legge merke til at bildet ser ut til å henge litt mot høyre.
Det kan være det ikke stemmer, men det ville nok kunne rettes litt opp uten at det vil se unaturlig ut for skikkelsen i bakgrunnen.

Fint Tatt :-)

Vidar K.
Aleksander T.
Bildet for meg viser en botanisk hage, men klarer ikke å sette mennesket i bakgrunnen inn i konteksten. En ledende linje fra fokuspunktet ut mot et stillestående menneske som gjør noe spesielt får meg til å lure på om det er med intensjon med å inkludere personen eller ikke. For å ha fjernet et slik spørsmål ville jeg kanskje brukt mer dybdeskarphet/endret fokus og inkludert mennesket dersom det er relevant. Eventuelt ville jeg ha ventet til personen var i bevegelse og holde samme fokuset som du har nå, men med litt større blender. Det hvite skiltet ved personen forvirrer også litt, det blir litt distraherende. Jeg ville kanskje ha klonet ut det eller valgt annet utsnitt i kamera dersom personen og skiltet ikke er viktig :-)
Aleksander T.
*om det er med intensjon -med
Helge G.
Takk for bra kommentarer! La ut bildet fordi jeg så det hadde visse kvaliteter, men var i tvil om hvor bra det egentlig var, og kommentarene får i grunnen konkretisert noen problem. Nyttig.
Aleksander T.
Ingen problem, jeg håper på like 'kritiske' kritikker når jeg skal legge ut mine bilder igjen :-) Ingen blir best i noe, men selv om en får kritikk så er det også viktig å huske på at det er ikke for våres del alene du tar bilder.. Du tar forhåpentligvis bilder for din egen del, å hva du til sist syns om bildet er viktigst uansett hva andre mener :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu