Manndalen
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-08-26 08:27:03
    Versjon #2
Utstyr
  • 60D
  • 35mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger61
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_643954} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Arne Henning G.
Artig bilde med fine kontraster mellom barn som spiller fotball, skolebygg (?) og ville fjell. Fine linjer... Bra det ikke er mange barn som spiller, men kunne ideelt sett tenkt meg et til og en annen situasjon (kamp om ballen). Nå har ballen og barna samme bevegelse ut av bildet. Et barn til over og til venstre for ballen (ikke på linja) mot de to andre gutta hadde gjort seg... Tror jeg mener det siden denne horisontale linja blir repetert mange ganger med linjene på fotballbanen, skolebygg, hustak og linjen som tretoppene og skyene skaper. litt mer uryddighet og dynamikk (som et barn til hadde skapt) ville kanskje repetert de ville fjelltoppene.

Kanskje mulig å få litt mer ut av grånyansene ved å jobbe med bildet i PS/LR? Virker litt dødt.
Pierrick S.
Hei Arne,
Jeg tror ikke at jeg er helt ferdig med bildet enda så sette jeg stor pris på en slik kommentar, takk for det.
det var faktisk en tredje barn på banen men han var ikke eldre enn 3år så slitet han å konkurrere mot de to andre.
Bildet virke bedre med litt mer kontrast men jeg kunne også jobbe mer med konverteringen.

Hilsen

Pierrick
Arne Henning G.
Ofte man må jobbe med et motiv over lengre tid. Blir en kreativ prosess. Uansett så mener jeg vel ikke at det absolutt må være en unge til som spiller fotball. Det kunne godt ha vært ei bikje som er dette elementet jeg savner, men også en tre år gammel gutt som ser på. Blir spennende å se en ev. ny versjon.
Tim J.
Denne bidle skaper en fin overgang mellom reportasje og landskapsbilder. Syns begge ble bra fanget. Liker linjene som leder blikken inn mot den mektige naturen. Det er også et øyeblikks bilde som fanger vel kampen mellom de 2 gyttene dermed tenkte jeg ikke på at det trengtes fler. Syns det blir mer konsentrert i uttrykket derav. Jeg er altså mest positiv som du merker så har ingen tips på endringer/forbedringer. Likte kontrasten selv om hoved personene blir litt mørke. Syns det minner meg om HCB sin stil med bruk av "normal" objektivet (35mm x 1.6):)
Tim J.
Må modifiere min kommentar litt. Det ser ikke lenger så svart ut på skermen hjemme så ansiktene er godt synlige og ikke svart i det hele tatt. Det meste ser mao bra ut. Beklager denne feil.
Pierrick S.
Hei Tim,
Takk for din kommentar. Fint at bildet minner deg reportasjebilder fra HCB. Han er en enorm inspirasjonskilde.
Hlsen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu