Svalbardrein tidlig vinter
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-10-29 16:44:30
    Versjon #2
Utstyr
  • EOS 10D
  • 80-200 2,8L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger214
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_65658} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Tormod I.

Ikke dumt dette bildet her, men det ser ut som om du har bommet litt med fokusen. Så lenge hodet (øyene) ikke er skarpe er det ikke bra nok. Her ligger fokusplan litt bak reinen ser det ut til.
Dag T.

Nam, mat :-)

Helt fint artsbilde, men ut over det er det litt kjedelig. Savner noe med lyset, noe mer av landskapet, et eller annet som engasjerer.

...men når det er sagt er bildet sikkert salgbart til blader og bøker som vil vise dyret. Det er bare meg som sjelden lar meg rive med av slike bilder, uansett hvor lenge du har ligget i skjul for å få det.
Dag A.

Normalt foretrekker jeg litt luft rundt slike artsbilder for å vise en del av miljøet dyret beveger seg i, men i dette tilfellet så virker bakgrunnen såpass distraherende pga. lys/skyggemønsteret at jeg ville foretrukket å beskjære i bakkant av dyret samt noe over. Det ville også fjernet hodet på dyret litt fra senterpunktet i bildet. Sånn totalt et greitt artsbilde, men som Tormod skriver så ser fokusplan til å ligge like bak dyret og det holder ikke helt til mål i denne situasjonen.
mvh DagA.
Avsluttet .

Jeg synes at reinen er for lite fremtredende. Kanskje det er det som er meningen med bildet, at de er flinke med kamuflasje, men da burde det i så fall kommet bedre frem i tittel eller tekst. Flotte dyr er det der !!!

Vh Svenn
Jan-Wilford A.

Her er det tydelig smak og behag, er glad i natur og landskap selv, så dette bildet fenger meg. Fin komp og utsnitt. De fleste som setter pris på naturen og det den gir oss vil sikkert like dette bildet, jeg gjør det i hvert fall.
Wilford
http://wilford.no
Nils B.

Liker helhetsinntrykket, men noe distraherende bakgrunn, og jeg synes faktisk å ane at bildet inneholder litt for mye gult. Dette gjør at reinen blir ''skittnerer'' enn den sansynligvis er. Tok meg den frihet å hente bildet inn i PS for å se nærmere på nettopp dette. Slik jeg ser det kan du med enkle grep dempe bakgrunnen noe, og faktisk få bildet renere, og ja skarpere. Så her har du et flott utgangspunkt for videre arbeid i PS.
mvh Nils
Avsluttet .

Flott artsbilde dette her...

Jim
Tommy S.

Takker for mye konstruktiv kritikk. Slikt som dette lærer en noe av. Vedrørende kamuflasje, så var det en tanke, men Svalbardreinen har ingen naturlige fiender (untatt mennesket), og isbjørn jakter vistnok ikke på reinen, derfor unnlot jeg dette i billedteksten.

Tommy
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu