Geitrams
Utstyr
  • Canon D60
  • Canon EF 100mm Macro USM
  • Brennvidde100mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger372
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_66219} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Tom D.

Likte dette !
Flotte, naturtro farger.
Blomsten som er i fokus er skarp og fin.
God komposisjon, og fint snitt. Blomsten til høyre virker som et speil av den til venstre.
Mvh Tom
Steinulf L.

Fin stilsikker komposisjon. Et vakkert minne om sommeren som var.
Eskil O.

Fargerikt og flott bilde av en vakker blomst.

Eskil.
Arild S.

Fin bruk av flaten og skarpt/uskarpt.
Liker ikke at geiteramsen forsvinner ut av bildet nede til venstre, men ok beskjært ellers. Det er også en veldig nærme blomst i midten som er litt irriterende når den først er oppdaget. Blomster er ikke min greie, men jeg håper at kommentarene var til nytte, Elisabeth.

:) Arild
Elisabeth W.

Hei og takk for kommentarene deres til geitrams fra Tromsø i sommer. Ikke var det lett å finne et utsnitt der og da, og ikke var det lett å justere med beskjæring etterpå (det er forresten beskåret svært lite), så det ble sånn passe. Vanskelig med blomster som dette, synes jeg, å unngå at bildet blir 'rotete', og uansett hvor jeg forsøkte å plassere bildekanten, var det noe som ble kuttet uheldig. Litt i lyseste laget nede til høyre ble det også. Det dere trekker fram som positivt er på min pluss-liste også. AS: Spiller vel ikke noen rolle om blomster ikke er din greie - nok i mengder at du ser på bildet og sier hva du mener.

-- Elisabeth
Tom E. F.

Nært og vakkert, Elisabeth!
(Lenge siden sist, forresten.)
Likte godt komposisjonen med gjentakelser bakover - det eneste som ''skurrer'' litt er at bildet på en måte oppleves som delt i og med den diffuse midtlinjen.
(Fant forresten i sommer en albino geitrams. Om du ønsker, sender jeg deg bilde av den. Send meg i så fall en melding med e-postadresse).
mvh Tom
Øyvind A.

Pent og bra bilde. Lette, fine sommerlige toner. Bortsett fra bladet som går ut i bildekanten synes jeg dette er et harmonisk og vellykket utsnitt. Jeg kunne ønsket noe større dybdeskarphet slik at større deler av den til venstre hadde vært skarp. Men samtidig ville jeg ikke hatt den ufokuserte mer skarp. Så da blir det vel vanskelig....
mvh Øyvind
Morten K.

Fine farger og skarphet... Hvor ble egentlig sommer'n av?? Opplever som TEF at bildet føles litt kunstig delt... En annen ting er det føles ''kjeivhendt'' ? Dvs hva om den skarpe delen var på høyre siden ?? Bare inbilling mon tro?

Mvh Morten :-)
Elisabeth W.

Takk igjen!
TEF: Alt for lenge siden sist. Ikke lover jeg noen bedring på en stund heller. Men forsvunnet har jeg ikke! Følelsen av at bildet er delt kunne jeg kanskje ha unngått ved å plassere meg litt lenger til venstre, og få de to mest framtredende plantene nærmere hverandre. Melding med mailadresse kommer!
ØA: Om ønsket ditt hadde latt seg oppfylle, vet jeg ikke - kanskje måtte jeg ha funnet planter som sto annerledes plassert i forhold til hverandre. Litt større dybdeskarphet og litt PS-jobbing kunne sikkert ha gitt den virkningen du beskriver, men her har jeg ikke gjort noen som helst selektiv oppskarping eller blurring.
MK: Prøv å speilvende bildet i PS, da vel, og se om du føler deg mer komfortabel. Og hvis du finner ut av det der med sommeren, så si fra, jeg lurer nemlig også!

-- Elisabeth
Rune N.

Et nydelig bilde! Slike blider er helt i min smak, med delvis skarpe og delvis uskarpe blomster. Den blomsten i midten er jeg faktisk ikke sikker på at jeg hadde sett, om ikke AS hadde kommentert den.

Flotte farger, et fint sommerbilde som varmer. Takk for det!

mvh
Rune

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu