På flukt
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-11-16 18:58:41
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • Canon eos 10D
  • Canon 100-400 L IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger264
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_67701} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Inger-Lise S.

Et stilrent og vakkert bilde dette! Flott å se fuglene i aksjon.Jeg ville nok kuttet bort det diffuse landskapet,da det ikke har noen misjon her,men det er nå bare min mening da...
Du har fått fuglene veldig fine mot himmelen.
mvh Inger-Lise
Jan N.

Takk for det, Inger-Lise. Har bilder i serien jeg tok som er uten fjellet i bakgrunnen, men valgte å legge ut dette. Syntes det ga en viss dybde og dimensjon i bildet. Men jeg kan ta og legge ut en versjon uten fjellet.

Hilsen JanJ
Stig B.

Likte best v2, det ga en stilren bildeflate, med tydelig fokus på svanene. I v1 dro fjellet øynene bort og komposisjonen ble mer uklar. Jeg regner med at du instruerte svanene om å fly i omvendt sync, slik at vi fikk se maks vingeutslag både opp og ned :-).

Flott bilde.
Mvh Stig
Reidar N.

Litt av dilemmaet her er kor vidt ein skal lage eit foto som tilfredstiller dei som er mest opptatt av sjølve bildet eller dei som er mest opptatt av naturen slik eg og sannsynlegvis du Jan er. Dette bildet minner litt om dei som den tidlegare oppsynsmannen i Sarek nasjonalpark (Edvin Nilson, trur eg) tok ein del av. Det var flotte skildringar av dyr og fugler der han også tok men konturane av eit landskap han var utruleg glad i. Bilder som i alle fall fekk meg til å sitje i timevis å bla i bøkene hans på 80-talet, og drøyme meg inn i hans villmark.
Ut frå denne spesielle fortida mi synest eg versjonen med fjell gir meg mest. Bildet viser ikkje berre to tilfeldige svaner i lufta, men set meg på grunn av fjellandskapet i ''Villmarkas stemning'' . Dette er eit bilde for naturelskarar. Bra Jan!!

Reidar
Bård Lauris H.

Bra bilde jan...
Synes kanskje du skulle hatt et tettere utsnitt? Jeg ville prøvd å kutt over og under... mest under...

~b
Bård Lauris H.

...tok bildet inn i ps...
Jeg ville også mettet fargene litt i skyene... Det gir litt mer smell...

~b
Ketil K.

V#1 synes jeg er best. Veldig luftig og fint driv og komp her. Diagonallinjene i skyene og åsen i forhold til fuglenes plassering tilfører fin dynamikk i bildet.
Tom A. T.

V1 må det bli for meg også. Syntes den tilfører bildet en god porsjon ''naturopplevelse'' i tillegg til å vise fuglenes flukt.
mvh Tom T
Rolf S.

Min stemme går også helt klart til versjon 1. Jeg synes fjellet tilfører bildet en ekstra dimensjon m.h.t. komposisjon og innhold.
Tom E. F.

Liker begge versjonene. (I #2 kan du selv ''sette'' omgivelsene, og i noen tilfeller kan opplevelsen faktisk bli enda bedre).
Godt gjort, Jan!
mvh Tom
Jan N.

Tusen takk for kommentarene!

JanJ
Jan W.

Fint fluktbilde av svaner Jan!

Synes ikke fjellet i versjon 1 tilfører bildet noe særlig, men på den annen side synes jeg ikke svanene fremstår godt nok til å bære bilde alene i V2. Så versjon 1 er tross alt den beste av disse to etter min mening.

Jan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu