''16''
Mitt siste bilde i år......godt nytt fotoår
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-12-30 17:13:03
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Ds1
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1936
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_71809} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Rune Edvin H.

Pent og velregissert.
Ville selv ha plassert modellen mer mot høyre, men det blir forsåvidt en smakssak.
Rune
Jon Fredrik S.

Slett ikke ditt beste.

Fint uttrykk på modellen, passe til tittelen.

Bildet ser overbehandlet ut. På halsen er det ettellerannet (en spiss). I tillegg ser halsen og ansiktet hennes ujevnt og lite flatterende softet ut. I tillegg synes jeg det er litt lite kontrast her. Litt grått.

Til å være deg, faller dette skikkelig igjennom synes jeg, til tross for flott modell og bra uttrykk. Nesten så jeg lurte på om det kunne være deg som har tatt det.

Jaja. Har du mulighet, ta det om igjen. Ta i alle fall behandlingen av originalopptaket på nytt.

Med vennlig hilsen og ønske om fortsatt god jul, og et riktig godt nytt år! Gleder meg til å se bildene som kommer, de er vanligvis meget bra og noe å glede seg til!

Jon Fredrik
stian w.

Muligens litt grått, og softingen virker ikke helt ''gjennomført'' alle steder (hennes høyre kinn og noe på halsen). Kompen virker noe statisk, ville kanskje også prøvd å bevegd meg litt mot en av sidene.

Men ellers fint. Fint uttrykk og fint liv i bildet.

Håper det går bra ellers også nedi Drammen?

Takk for det gamle,
og jeg ønsker deg og hele familien ett godt nytt år!!

:)
Stian
Knut H.

Svar til JFS:
Har lagt inn originalbildet uten annen korreksjon enn utsnitt.
Som du ser er det ikke så veldig mye ''behandling'' jeg har gjort....når det gjelder kontrastene, vil jeg ikke ha ha øket de mer enn jeg har gjort. (Vrient dette med skjerm/ kalibrering/lys/kontrast....tydelig at det er store variasjoner hos oss.....)
Jon Fredrik S.

Jeg var muligens vel kategorisk i min forrige kommentar. Jeg legger ikke fingrene imellom når det gjelder en proff som deg :)

Uansett, jeg mener at det burde være mer kontrast her, selv om det ikke er det i originalopptaket. I tillegg mener jeg fortsatt at softingen kunne være bedre (Spesielt på hennes høyre ansiktshalvdel og halsen på hennes venstre side Det er en flekk der, nærmest, som ikke er softet, med tydelige overganger mot mer softe områder). Og den spissen på halsen på hennes venstre side, hva er det?

Jeg synes fortsatt både uttrykk og lyssetting er i toppklasse.

Med fortsatt vennlig hilsen Jon Fredrik
Knut H.

Svar til JFS, har testet ut bildet etter at både du og SW har kommentert kontrastene, SW sendte meg en ny kopi, og dere har rett begge to, høyere kontrast gjør bildet litt friskere! Godt nytt år! Takk for (negativ)kritikk, det er den vi lærer av!
Kenneth P.

Pent bilde, men tror nok at noe høyere kontrast gjør det friskere som nevnt. Ellers alt på topp.

mvh Kenneth
Jon-Petter T.

Bra teknisk gjennomført, belysningen er fin. Blikket er direkte og håret danner en fin form fra bevegelsen. Men det slår meg at det hele virker ganske kjedelig og glatt. Jeg er klar over at det høres negativt ut, men det er ment godt!
Synes ofte det er nettop dette som ofte kjennetegner studioportretter, det at det mange ganger blir litt for ''strigla''.
Hvis ''16'' er en indikasjon på modellens alder, synes jeg ikke du helt har lykkes å vise oss hva det er å være 16. Det er en kompleks alder.
Fortvil ikke over kritikken min! Du kan dine saker og har vist det i mange bilder her på foto.no

Ønsker deg et godt nytt foto-år!

MVH
Jon-Petter
Bjørn H.

Det var dette med smak og behag.Selv synes jeg bildet er helt nydelig. Lyssetting,fargetone og komposisjon. Del av kropp og utslått hår fungerer bra totalt sett. Uttrykket er flott.Eneste slik hun snur seg,virker halsen litt bred.
Bjørn
Tarjei Ekenes K.

håret var kult her
og blikket er ikke dumt

det tekniske har andre tatt for seg

:-D ! son tarjeiav !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu