Skumringstid
Bildet inngår i albumet India -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger369
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_78669} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jostein M.

Må virkelig si jeg liker disse diffuse skildringene fra dine reiser. Dine presentasjoner (diffuse) får meg til å tenke mer over bildene enn om de hadde vært presentert rett frem. Virkelig bra dette. Skjønner ikke hvorfor det ikke er flere kommentarer på et slikt bilde hmmmmmmmm..
Mvh
Jostein
Tom A. T.

Skikkelig ''på vei hjem'' preg over dette. Ofte sier et uskarpt bilde minst like mye som et sylskparpt, så også med dette. Syntes Jostein er inne på et interessant poeng.
mvh Tom T
Avsluttet .

Hei på deg!

Se der ja, kult! Er enig med Jostein. Du har skikkelig kule diffuse reisebilder!

MVH Stian Hustad Håpnes
Venche J.

Du rister deg gjennom India. :)

Jeg får liksom følelsen av at det er det du vil formidle. Humpete veier og alt ikke helt som her hjemme. En kan ikke annet enn å like disse bildene dine.

Wenche.
Nils B.

Joda dette fungerer.
Liker godt det kvadratiske formatet som jo er med på å styrke komposisjonen. Bra at bildet har korn, og kjempebra med bevegelsen som absolutt ikke er forstyrrende heller tvert i mot.
mvh Nils
Ketil K.

Takker for hyggelige kommentarer. Det med bevegelse i bildene synes jeg ikke er lett. Bildeinnholdet blir ofte for utydelig, så det er en balanse mellom synlighet og bevegelse, som skal klaffe. Her var det begynt å bli mørkt, jeg satte kameraet på ISO 800 og løp etter kuene mens jeg knipset. Men enig i at bevegelse kan gi mer spennende bilder, i hvert fall av og til. Men det er også vanskelig for en selv å bedømme. Det som vanskeliggjør er at man selv kjenner historien, og må sette seg inn i hva betrakteren forstår. Da er det lett å overse noe eller ta noe for gitt, som viser seg ikke å stemme. Tilbakemeldinger fra andre er derfor helt uvurdelige.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu