Ninja 600
Prøver meg på et Arild Dyrkorn/Henrik Thorstensen bilde.
Et av mine aller første med den nye vidvinkelen min
Bildet inngår i albumet Kjøretøy - Biler, sykler og annet snacks...
Utstyr
  • Canon EOS 3000N
  • Tokina 20-35 f/2.8
  • Brennvidde20mm
  • Blender-
  • FilmtypeKodak HD ISO200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger592
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_82963} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Øyvind N.

Liker dette bildet, men jeg ville kvittet meg med bilen i bakgrunnen. Mangler noe liv i bildet, mange ting kunne hjulpet med dette, kanskje litt røyk ut av potta?? Den blå himmelen bak er flott, men bakken er litt sjenerende, kanskje bildet hadde gitt ennå litt mere dersom du hadde valgt å holde kameraet noe lavere og rettet det litt mere mot himmelen..

Bra bilde!
Karianne H.

Hei! Synes bildet er tøft, og det viser at du har en bred vidde innen motiver å fotografere. Hadde gjort seg med en tur på den der ja!
Er også litt enig med ØN ang. bilen i bakgrunnen. Hvis den blir borte + det hvite på venstre side (er det et hus?) er bildet perfekt!
Tusen takk for oppmuntring - har sendt deg svar!
Karianne :-)
Henrik T.

Liker vinkelen, men ville ha gått enda lavere slik at det blir mer dekk, enn hekk.. hvis du er med? :) Bilen i bakgrunnen forstyrrer, det samme gjør grusen på dekket og vannet som renner over veien.. får meg til å tenke på det kjipe ved sykkelkjøring, grus/møkk, vått etc. Bedre med et cleant, slitt dekk på ren sort asfalt. Ellers burde du be kompisen din plukke av de forferdelig stygge blinklysene og skvettlappen. Det finnes små nette blinkere og undertray (da gjør det ikke noe om du går enda lavere, de er lakkert - penere enn den grå plasten som er der nå). Dette gjør at selv en ZX6 kan se ganske kul ut.. ;)

-
Henrik
Inger-Lise S.

Hei! En uvanlig vinkel å fotografere en motorsykkel fra...
Tror jeg ville gått lavere jeg og,og klonet bort bilen..Men kanskje helst tatt den på skrå bakfra..Vel,du har jo fått det til å se ut som en en-hjuling,noe som trolig var hensikten.
Men et skarpt bilde med klare farger.

Inger-Lise:)
Bjørnar S.

Godt det er flere med mc interesse her. Litt dumt med bilen i bakgrunn. Kunne valgt en annen bakgrunn. Tøff vinkel som jeg tror jeg må prøve meg på selv. Bilde gir en herlig ''Endelig vår'' følelse.
Thomas R.

Heisann! MC-bilder er kult! Bilen er kommentert tidligere. Jeg skulle sett at du gikk litt lenger til høyre, og fikk med den RÅ Akrapovic-potta di! Gjør seg på sykkelen! Forøvrig er røde Kawasakier fine!

TR
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu