Sydney Opera House --
Sydney Opera House - igjen! Jeg har lagt ut en del bilder av denne flotte bygningen her tidligere, men nå kunne jeg ikke dy meg, og det er jo lenge siden sist ...
Bildet inngår i albumet Australia -
Utstyr
  • Canon EOS 500 N
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger278
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_8410} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ronny Manuel D.

Det virker at bildet heller litt.(virker litt kornete på pc`n min?)Bra bilde forøvrig.
Hans- Georg S.

Komposisjonsmessig er det fint med de buede rekkverkene som leder oss inn i bildet til byggningen. Fint balansert, men litt grått på min skjerm.
Åse G.

Bildet er redigert på en bærbar PC og skjermen der er nok ikke av de beste. Jeg har forsøkt å redigere ved bruk av kurveverktøy for å få mer ''farge'', men når jeg nå ser bilet på en annen skjerm ser jeg at det ikke ble som jeg hadde tenkt. Kommer til å jobbe videre med redigeringen for å få det bedre, håper jeg ... ;-)
Trine S.

Enig med kommentarene ovenfor, men flotte linjer. Skjønner problemet med bærbar. Hadde kræsj på min PC og måtte redigere bilder på samboerns PC, og måtte koble til skjermen min for å se hvordan det egentlig ble.

;-)Trine
Einar Faret S.

Flott komponert! Jeg prøvde selv omtrent det samme på samme sted i desember, men du har nok funnet en mer spennende vinkel.
(Grått -ja.Er det filmfremkallingen?)
Åse G.

Hei Einar, hyggelig med tilbakemelding. Jeg ble veldig fasinert av Operahuset, som de fleste, og fotograferte det fra maaange vinkler. Er ganske fornøyd med denne sammen med bilde nr. 11816, men begge bildene lider under den digital bildebehandlingen. Negativene er klare og fine med gode kontraster - og intensjonen var å få disse bra på skjermen også ....

God påske fra Åse
Lars G.

Fin bild. Gillar kornigheten. Att den är lite hård i skuggorna gör inget. Det enda jag kanske tagit bort är lamporna till höger. En bra bild redan nu.
/ Lars
Åse G.

Hei Lars, hyggelig at du har kikket innom bildene mine og fant noe du likte.

Det er en stund siden jeg har vært inne på foto.no og bildekritikken, så nå ble jeg inspirert igjen. Intensjonen min var å digitalsere dette blidet igjen, da det klart kan bli bedre - men komposisjonen er jeg selv også godt fornøyd med!

Ha en fin dag, hilsen Åse :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu