escuela de arte
cienfuegos
cuba

for en litt mer kaotisk utgave: bilde nr. 109428
Bildet inngår i albumet Cuba -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger493
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_85500} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jon-Petter T.
Bra bilde, rett på, men flott symetri og fargetoner.
Også er det en masse positivitet i bildet, tross disiplinen har jentene i forgrunnen glimt i øyet.
Flott at du har tatt bildet i det de hopper og ikke har kontakt med gulvet.
Den ene turkise drakten er meget viktig for bildet. den er rett i det gyldne snitt, og svarer flott til veggenes farge.
God helg!

MVH
J-P
Avsluttet .
Bra bilde. Morsomt at de ''flyr''.
Mvh Hilde
Kristoffer R.
Føyer meg til Thorsens kommentar her. Synes dette fungerte kjempebra. I tillegg liker jeg at det er såpass høy kontrast i bildet -- det ser bra ut her! Bildet er litt vel mye komprimert -- det er noen linjer som hakker voldsomt. Regner med at originalen ikke har samme problemet?
Avsluttet .
Helt greitt knipset, savner noe av Tony Mcgee's arbeide med tilsvarende fra Havana, dette er mer et hei, kan jeg få lov å ta et bilde av dere....typen bilde, det er masse å hente får man først slippe til igjennom byråkratiet på Cuba, og får lov til å fotografere på en skole. Men dette er en mye mindre skole enn National school of ballet.. Bildene til Mcgee synes jeg er knallbra, og boka Boxing ballerinas kan anbefales på det varmeste..

Hadde ønsket meg mer nærhet og tilstedeværelse.

http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/0953997502/ref=s...20-8392653
Anniken S.
Stilfult og vakkert.
Liker komposisjonen og som JPT nevnte, den turkise drakten trekker virkelig oppmerksomhet og lager det gyldne snitt.
Liker skildringen og syntes ikke det ser for oppstil ut.
Det er kun en ballerina som ser inn i kamera, resten jobber med sitt. Hadde vært morsomt om den ''gyldne ballerina'' var den ene som tittet inn i linsen. Syntes dette var bra jeg.
Arne S.
Flyvende ballerinaer - meget bra! Den bakerste er fint plassert og gir bildet perspektiv og dybde.
Avsluttet .
Åh, dette var kult! Stilig at alle er i luften. Fine farger.


Hedda:)
Øistein T.
Takk for kommentarer!

En annen versjon kan dere kikke på her: bilde nr. 109428

Personlig synes jeg det fungerte rimelig bra med hvordan disse danserne henger i luften samtidig som de løfter armene. Det var en artig opplevelse å komme inn på denne skolen og se hvordan undervisningen foregikk, både innen dans og musikk.

JPK
et ''hei og knips'' bilde?
hadde vært takknemlig om du kunne begrunnet dette litt nærmere... hadde vært kjekt å sett litt av dine fotokvaliteter også forresten (0 bilder på FOTOdotNO) - du kunne jo gitt meg noen bra hint via disse. Spesielt dine bilder fra Cuba (det høres jo ut som du har vært der).

Øistein
Avsluttet .
Jada, jeg kan gjerne begrunne det nærmere, no problem, skulle vel ikke være nødvendig egentlig da jeg mener at jeg allerede har gjort det med den kommentaren jeg har skrevet hvor jeg skriver at jeg hadde ønsket meg mer nærhet og tilstedeværelse, og har også referert til bildene til Mcgee som er akkurat det.

Du har stillt deg opp foran danserne, ivertfall på dette bildet, Mcgee har gått inn i lokalet og fotografert mellom, inntil, bak, tett på osv..

Om jeg velger å ha noen bilder på foto.no eller ikke har vel lite med dine bilder å gjøre, jeg har for tiden 0 bilder inne ja, delvis fordi jeg fjernet dem av protest fordi enkelte medlemmer kun ser ut til å spre guffe på sidene uten å ha noen andre budskap enn guffe, og da det ikke blir reagert fra ''redaksjonen'' sin side, så så jeg ikke på seriøsiteten til sidene som særlig egnet for noe seriøst fra min side når det gjelder foto. Uansett så spiller det ingen rolle om jeg engang er i besittelse av et kamera, det er som kjent svært få eller ingen eliteserie fotballspillere som ender opp som dommere, så evnen til å vurdere bilder er ikke alltid samsvarende med evnen til å kunne ta bilder, jeg hqar dessuten vist til en fotograf som har vært inne på det samme emnet som du her er inne på, som har valgt en annen tilnærming som jeg mener er bedre..

Jeg var innom National school of ballet i Havana, men kontorene var i en annen bydel, og jeg hadde ikke tid til å dra innom for å få de nødvendige tillatelsene fra skolens ledelse, dårlig planlegning tror jeg det kalles, og jeg visste ikke at det var en i cienfuegos.. Derfor kan jeg ikke vise til bilder derifra dessverre.
Bård L.
Hei Øistein!
Et nytt flott bilde av danserne på Cuba. Personlig liker jeg din forrige versjon bedre, men dette er jo veldig bra dette også. Jeg blir glad av disse bildene. Ikke bare på grunn av motivet, men også på grunn av ''jobben'' du har gjort. Flott!
Hilsen fra Bård.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu