ein vits på traktoren
nok eit bilete av sauebonden ruben
Bildet inngår i albumet bonde - serie av ein 17 år gammal bonde
Utstyr
  • hasselblad
  • 80mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger518
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_86805} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Svenn Ivar B.

Hei
Et bilde med humor og glimt i øyet .Det er synd at himelen og fjella bak
er så utbrent . Et godt bilde

mvh
Svenn Ivar
Daniel B.

Liker faktisk fjellene bak, får en følelse av at de forsvinner i tåken. Digger bildet, og resten av serien. Eneste jeg ikke liker er rusket oppe til venstre, men disse blir vel vanskelig å fjerne uten å bruke PS.

Mvh DB
Daniel B.

Liker faktisk fjellene bak, får en følelse av at de forsvinner i tåken. Digger bildet, og resten av serien. Eneste jeg ikke liker er rusket oppe til venstre, men disse blir vel vanskelig å fjerne uten å bruke PS.

Mvh DB
Ørjan E.

D e gått mulig at fjella og himmelen i bakrunnen er utbrent, men sidan dei er dekt med tåke er jo d litt vankelig å sjå ! elles takk for kommentar SIB...

rypa
Eirik H.

Bryr meg ikkje så mykje om fjella bak. Hovudmotivet er bonden og traktoren, og det er bra framstilt. Slike bilete må ikkje være teknisk perfekte, det avgjerande er kva biletet formidlar. Her synest eg det formidlar ein 17 år gammal bonde!
Martin L.

Flott bilde Ør

Og du, min far leser av og til kommentarer på bildene mine.

Robart
anders s.

jeg gidder ikke å komme med teknisk babbel, så jeg sier det bare rett ut; genialt.
Ørjan E.

endeleg ein som har skjønt d ! takk

rypa
Ivar H.

Bra bilete. God kvardagskildring, om det no er ein daglegdags situasjon for ein bonde.... Synest ikkje det tekniske skjemmar biletet på noko vis. Einaste er at eg tykkjer ikkje komposisjonen sit heilt, men det plagar meg ikkje.
Oda Lystrup H.

hei:)
jeg syns det var fint at det var utbrent bak jeg, da kommer traktoren og bonden bedre fram...så det var bare supert..
ellers så syns jeg bildet er artig:)
Men jeg tror jeg hadde tatt bort skiltet på traktoren, det forstyrrer en smule.

Oda:)
mari henrikke v.

Et morsomt bilde med en god idè. Jeg veit ikke helt om jeg liker måten det er løst på. Jeg syntes det er litt for mye kontrast og utbrenthet. Rett og slett for få toner mellom svart og hvitt. Utsnittet er fint, med vekt til høyre og gutten i midten. jeg liker kroppsspråket til modellen er deilig, du kan se latteren runge i han, du trykka på avløseren i riktig øyeblikk=)
Jon R.

Det er så mange som er kronisk redde for at noe skal være ''utbrent''. Jeg skjønner ikke denne angsten jeg, tvert imot bruker jeg ofte overeksponering bevisst for å fremheve motivet. Det gir en veldig fin og transparent virkning, nesten som dypetsing.

Ellers liker jeg bildet meget godt. Fint format (jeg liker kvadratisk format), god stemning og godt sett. En liten fortelling i seg selv her synes jeg. Og nummerskiltet - er det en spøk? Alternativet til å manipulere bildet er jo å avskilte traktoren. Og hva forteller bildet da? Da er det i alle fall ikke dokumentarisk, og det forteller også noe helt annet enn at han tar en hvil på arbeidsredskapen sin.
Mette F.

Utrolig, utrolig bra bilde. Knallbra motiv, veldig originalt. Liker at det er utbrent, jeg. Så; HA!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu