Midnattsol
Blei vist enda et bilde fra nordland. Liker dette bildet selv. Fargene og stemningen gir meg gode sommerminner. Er likevel ikke sikker på hva andre synes. Tar gjerne imot ris, ros og gode råd her.
JH
Utstyr
  • Olympus C5050
  • -
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger159
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_97101} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Camilla H.

Nydelig=)
Tone B.

Jeg likte bildet - fin solnedgang, men det ble kanskje litt vel mørkt? Ville kanskje kuttet bildet litt nederst?
Avsluttet .

Fantastisk motiv, men ser ut som om du har redigert litt mye på området rundt solen...?

MVH Asbjørn
Joakim H.

Hei takker for kommentarene.
Til asbjørn. Enig at det kan se sånn ut men har faktisk ikke redigert noe på dette området. Måtte immidlertid senke eksponeringen på RAW- filen. Dette gjør bildet ganske mørkt. Hadde ikke så mye å gå på i utgangspunktet når det gjelder dette grunnet motlys.
Takk igjen!!
JH
Sjur R.

Pene farger og pent motiv som vanlig Joakim!

Asbjørn: Tror heller det er det alltid vanskelige motlyset som gjør solen litt utbrent. Om man ikke har et filter tilgjengelig blir solen som regel for skarp - i alle fall for mitt kamera!

Ikke enig med Tone om å kutte bildet i underkant, da jeg tror solen hadde fått for liten ''horisont'' (om man kan kalle det det) uten den som er - men enig i at det er litt mørkt.

For å pirke litt har du forresten en hvit prikk under ''horisonten'' til høyre i bildet.. :)

Mvh,
Sjur
Kristian S.

Syns det kanskje ble i litt plastisk og falskt. Fargene er for mye.

KES
Carina H.

Veldig fint bilde. Knall-farger og det liker jeg veldig godt!! Jeg liker det når det er såpass mørkt, og syntes ingenting må kuttes her.
=)

Carina.. (takk for kommentar)
Odd Eirik S.

Denne type motlys er ikke lett å hanskes med.
Vet du har et +3EV (ND 8) liggende. Men siden du ikke sier noe om bruk av det så regner jeg med at det ikke ble benyttet. Fordelen med ND filteret er at du demper lyset inn uten å ta noe av fargespekteret. Veldig greit å ha i i slike situasjoner. Faren er jo selvfølgelig der for at man demper lyset så mye at omgivelsene rundt ikke blir med.

Uansett så synes jeg dette ble et flott bilde. Herlige farger og fint med himmelen og skyene. Liker at slike bilder har litt saftige farger. Min mening er at i forhold til farger så er det også rom for å være subjektiv i alle type bilder - såfremt man ikke skal ha frem artsdokumentasjon av et eller annet.

mvh
Odd Eirik
Kay R.

Pent...
Litt utbrent sol men akk... Ikke kutt noe hær.
Likte bilde.

MVH Kay:-)
Joakim H.

Hei. takker igjen for kommentarer.
Odd: Nei. Brukte nok ikke det filteret. Ble nok liggende igjen i naustet. Savnet det veldig når jeg tok bildet. Typisk med mitt svimehode. Sånn er livet.
Er elles glad for at det er delte meninger om bildet. Vil heller at noen mener noe negativt enn at de ikke mener noe i det hele tatt. Takk!!
JH
Torbjørn S.

Likte godt komposisjonen her. Bra med de blåe skyene øverst. Synest i likhet med AH at det såg litt ut til å være redigert... Utsnittet er fint som det er.

TS
Inger-Lise S.

Herlige midnattsola:) Fine farger og lys her,fin komp.

Mvh Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu