Mustang fastback
Et av mine forsøk som bil fotograf
Utstyr
  • Canon eos 10d
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger672
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_97338} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

litt lite smell i bilde, blir llitt for dunkelt, fin location , men prøv å ta bilde fra en litt sprekere vinke, snu hjulene, legg deg på bakken, kryp opp i et tre osv. konge bil!
Anne S.

Takker for konstruktiv kritikk. Er klar over at bildet ble tamt på nett, skal se om jeg får rettet på det.
masse tøffe bil bilder på siden din også Fredrik. :)
Paul K.

1965 Ford Mustang Fastback

En aldeles nydelig bil. Ville helst sett den med originale felger, men man kan vel ikke få alt her i verden.

Siden den fremstår så pen og velholdt i både lakk og krom, vil jeg anta at resten av den også er godt restaurert. Bra at noen tar vare på disse perlene av noen kjøretøy.

1965 og 1966- modellene er ganske like, men fra 1967 skiller bilen seg kraftig fra foregående modeller. Spesielt ser man det på at selve ''fastback'en'' er noe forlenget, og sjalusiet på siden er mye tettere. 1965/66 modellene er de peneste, synes nå jeg da.

Synes ikke det er for lite smell i bildet. Det kunne kanskje være en ide å flytte bilden lenger unna bakgrunnen og så bruke en moderat tele for å få bakgrunnen litt mer diffus. På den måten vil bilen komme litt bedre frem. Jeg er enig i Fredrik's meninger og kameravinkler og presentasjon av bilen.

Lyset er bra utnyttet, men prøv gjerne også å gjøre opptak i litt skarpere lys for å få frem refleksjoner både i lakk og krom.

Dette er en bil jeg gjerne ser flere bilder av.
Lars Erik N.

Enig med PK her....

En av verdens fineste biler!!!!


Lars
Anne S.

Har tatt all konstruktiv kritikk til etteretning og en av de nærmeste dagene dukker det nok oppe en ny variant av Mustangen. Til opplysning Paul så er bilen absolutt like strøken inni som utenpå ,og den eies av en entusiast som har restaurert det fra bunnen av. :))
Rune L.

Enig i at bildet er litt dunkelt. Bilen kunne vært enda sterkere fremhevet.

Nærmest mulig ensfarget bakgrunn er jo et bra valg for og fremheve slike biler. Mulig at lyset også på dungen kunne vært bedre. Kan være at det beste er som tidligere nevnt, at dungen bør gjøres mer diffus v.h.a større zoom.

På akkurat dette bildet ser jeg litt av en murkant i nedre del som forstyrrer litt. Ser og at det er litt mer luft bak bilen enn foran bilen, mens det omvendte ville vært mer naturlig.

Mvh
Rune

Avsluttet .

jeg som ikke vet noe om biler ville bare si at jeg håper du har en superfet sommer og gleder meg til vi blir naboer.. husk, ikke kjør for fort;)
Lennart J.

fin bild. har självhaft en Mach 1 70 fastback. underbara bilar mvh lennart
Kristian S.

Dunkelt... Tja... Syns egentlig dette ble ganske estetisk og rent.

KES
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu