Kjosen
sett fra Rørnestinden
Bildet inngår i albumet Lyngsalpene m.m. -
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Canon EF 14mm 2,8L
  • Brennvidde14mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/100s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger474
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_279405} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Rolv B.

Det må ha vært en flott fjelltur. Imponerende fjellrekke, skarpt og fint. Hva er det store feltet i lia nede til høyre? Rassikring? Ser vi E6 her?
mvh Rolv B
Thorbjørn R.

Takk for kommentar. Feltet nede til høyre er, som du sier, rassikring. I 2000 omkom fem personer da en buss ble tatt av et snøskred nettopp her. Dette fikk fortgang i arbeidet med skredsikringen og tunnellen sto ferdig for ikke lenge siden.

Dette er ikke E6, men Rv 91, som er et alternativ til E6 når man skal nordover fra Tromsø. Innerst i Kjosen, som er en fjordarm til Ullsfjorden, ligger Lyngseidet.

Andreas S.

Hei

Feiende flott og barsk natur du har fanget i dette landskapsbildet! Liker vinkelen (høyden) du har her. Flott lys med fine skygger fra skydottene. Pent!

Mvh. Andreas D.
Ingunn S.

Litt av en imponerende utsikt med fjorden som slynger seg innover i bildet og den mektige fjellrekken til hø. Jammen bra vegstrekningen har blitt skredsikret...synd det må en ulykke til før noe skjer...

Hilsen Ingunn:)
Inger-Lise S.

Mektig og flott natur! Fin dybde og fint valg av komposisjon. Jeg stusset litt (er litt håpløs der..) på inngrepet i naturen, men bare til jeg leste din kommentar. Har selv vært med å jobbe for rassikring i Ramfjorden, men der kom kun en bom..Innser at slikt må til.
Et fint bilde!

Inger-Lise
Espen R.

Hei Thorbjørn
Flott og kjent landskap dette. Liker at du har fått med såpass med detaljer i bildet. Meget bra dybde. Synes også at bildet er godt eksponert, fine detaljer i himmel og skyene. Meget bra:-)
vh
Espen
Gulbrand T.

Hei Thorbjørn
Flott landskapsbilde med vakre fjell og fjorder.
Meget god dybde og utsikt.
God helg.
Mvh Gulbrand.
Thorbjørn R.

Takk for ytterligere kommentarer. Denne fjellrekka, som starter med Tyttebærtinden (1177 m.o.h.) helt til venstre og ender med Store Kjostind (1488 m.o.h.) litt til høyre for bildet, er et flott syn. Samtlige av toppene kan bestiges uten klatreutstyr, men vær forberedt på ur og løsmasser.
Dan S.

lyngsalpene er bare helt nydelige..var desverre litt høyere opp i landet,så disse kjørte jeg bare forbi:)kunne godt tenkt meg å bestige noe disse toppene ja..fint bilde.mvh Dan Sandmoen
Rune S.

Nydelig bilde i flotte farger. Flott med de mektige fjellene som omkranser den smale fjordarmen. Stor dybde både innover og nedover. Meget bra!

Mvh
Rune S
Bjorn F.

Storslagent og mektig landskap,ja norge er vakkert ingen tvil om det.
Velkomponert.
Hilsen Bjørn.
Avsluttet .

Dette er nesten for perfekt, finner jo ingenting å pirke på! Elsker blåfargene i himmelen.
Hilda Hol E.

hei thorbjørn.

flott og mektig landskapsbilde med god dybde, lys og farger.

ha ei fin helg.

mvh hilda.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu