Godstoget
Diplom i UTSNITT 2005 - kategori ''Årets Nykommer''.

I én uke på sensommeren i fjor rullet dette toget forbi Larvik to ganger i døgnet, på et ubestemt tidspunkt. Så jeg ventet.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetI én uke på sensommeren i fjor rullet dette toget forbi Larvik to ganger i døgnet, på et ubestemt tidspunkt. Så jeg ventet.

    Diplom i UTSNITT 2005 - kategori ''Årets Nykommer''.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger619
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_180083} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Morten F.
Fint. Jeg troddde først det var et bilde av en miniatyr jernbane.
Ser du har tatt bildet med Holga.Har hørt om det før, men, hva er egentlig et Holga kamera, og hva er så spesielt med dette?

Morten
Odd Tore S.
Ser ut som modellbane litt større enn vanlig 1:87, med Di3 i uvanlig og feil fargekombinasjon.
Vel, det er det ikke, men et ballasttog med 2*Di3 innleid fra et eller annet tågåkeri i Sverige. Husker ikke hvilket, men disse brumlebassene trafikkerte høyfjellstrekningen på Bergensbanen for ca. 4 år siden i forbindelse med masseutskiftning der. Vellyd som gir resonans i kroppen og nedsatt hørsel for lok.fører!
Artig bilde, et av de få Holgaopptak hvor jeg synes at bruken av Holga har gjort bildet mer spennende enn det et konvensjonelt opptak ville blitt.
Snart må jeg vel tilbake til mellomringer, dorull, tape og morfars store forstørrelsesglass for å følge med trendene.
Odd Tore
Sverre H. S.
Liker den røffe tonen, med fargeskjæret kornetheten og den korte skarphetsdybden. Regner med at dette er effekter du har arbeidet fram. Ser nesten bokskamera ut i kvaliteten, og det er stilig.

Du tipper ikke over til noe slags østeuropeisk nostalgiklisjé eller noe sånt, men holder bildet personlig, synes jeg. Småhusene har modelljernbanepreg, samtidig som du virkelig har skilderet din by. Har hatt besteforeldre i den byen, og har et forhold til den.

Fin komposisjon med linjer hit og dit som samhandler...

Godt arbeid!
Hans Jacob H.
Et bilde som med ''vanlig'' kamera og teknikk nok ikke hadde fenget andre enn ihuga tog-entusiaster. Men den ujevne kvaliteten og variable fargestikket gir det et underlig modelljernbanepreg som fascinerer meg. Toget er ''riktig'' plassert og skinnegangen og den parallelle veien i forgrunnen gir fine linjer og dybde. Men først og fremst er det dette modelljernbanepreget som gjør dette bildet for meg.
Eirik H.
Holga er konge. Eg stussa litt fyrste gongen eg såg dette biletet, men etter eit par timars modning er eg langt meir positiv. Herleg leiken og frekk avbilding av dette motivet. Det ser ut som om du har stupt inn i ei modellverd med grøne briller.
Avsluttet .
Enig i det med ''modelltog preget''. Spennende bilde som for meg er helt uvanlig. Kjenner ikke Holga og er usikker på hvilke teknikk dette er. Toget er flott plassert og skinnene gir fine linjer i bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu