Kristina 2
Ett annet bilde (genre) med samme Kristina. Blir taknemmelig for kommentarer
Bildet inngår i albumet Kristina - Kristina er en kjekk ung jente fra Stavanger som onsker å bli modell. Denne serie er TFP for hennes portefølje. Kommentarer vil vise om jeg har vært en hjelp for Kristina eller ikke.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-10-01 21:14:17
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2006-10-02 18:18:41
    Versjon #3
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Canon EF 70-200/2.8L IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger550
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_214174} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .

Fint,skarpt bilde syns og at lyset e bra :) Men den grønne planten/treet syns eg e litt forstyrrane for modellen. Siden det e ansiktet og modellen som skal ver det viktigaste blikkfang ?

Bra me litt alternaltiv komposisjon, men ville og tatt noen rettere bilder av modellen.
Monica F.

Hei Morten. Likte godt bildet, og komposisjonen falt i smak hos meg - men jeg er enig med Randi ang treet, og så hang jeg meg litt opp i låsen på halssmykket hennes, det kloner du lett vekk. Ellers likte jeg det veldig godt, og synes dette var litt annerledes portrett :-)
Mvh Monica
Lars Erik H.

Flott modell, og et bilde jeg stopper opp ved p.g.a. den gode blikkontakten. Hun ser rett på meg, og fanger oppmerksomheten min.
To ting som kunne gitt et topp-bilde: En liten runde med Curves (eventuelt Levels) - da bildet er ganske undereksponert. Automatikken har blitt lurt av den lyse bakgrunnen. Dermed er hudtonene blå - lite kledelig, og kjolen ikke hvit, som den skulle vært. Enkelt å rette opp!
Det andre er det grønne bladet som stikker ned i pannen hennes. Det burde vært fjernet...
Ellers et godt portrett!
Lars Erik.
Morten J.

Jeg takker for alle konstruktive kommentarer her. Jeg har ingen problem med det tekniske i PS. Men det å kunne se kritisk på eget arbeid og justere opp er ikke alltid lige lett.

Ville ikke forsøke å fjerne bladet oppe. Det får vi leve med. Jeg skal komme med flere bilder her der det ikke er et problem.

Monica, du er pirkete. Låsen i halssmykket. Joda det er sikkert mulig, men akkurat for dette bildet har jeg valgt å la det være slik.

Lars Eriks kommentarer om eksponering og farge er mer fundementale. Og nå jeg leser det lan jeg se det. Ny versjon er lagt inn der jeg har gjort noe med det. Håper det faller i smak.

Kan fortelle at automatikken slettes ikke er lurt. Bildet er tatt i manuell som det meste av det jeg tar. Men bildet er laget som en HDR av to eksponeringer. Ene er eksponert for baggrunn og andre for hovedmotiv. Begge eksponeringer er fra samme raw (F 1.25) i forskjell mellon de 2 eksponeringer og lagt sammen i PS med en hjemmegjort HDR rutine siden HDR først kom i PS2.

Enda engang takk for kommentarer og jeg håper dere mener at justeringer virket etter hensikten. Og håper på flere konstruktive kommentarer til kommende bilder. Jeg har fremdeles mye å lære.

Morten
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu