Bjørgedalen 154 D
Har prøvd meg innen eiendomsfotografering, tok disse bildene for Notar, megleren var i hvert fall strålende fornøyd, har laget en liten collage her av utvalgte bilder...

http://www.notar.no/Buy/showobject.aspx?id=ff3e23b8-8122-...1224f96b17

Hva er bra her og hva er mindre bra?
Kunne gjerne tenkt meg litt tilbakemeldinger her...
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • 10-22 mm
  • Brennvidde10-22mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger465
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_155855} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Tine K.

Hadde det ikke vært for at jeg fortsatt ikke har vunnet i lotto, og det at jeg egentlig ikke har spesielt lyst til å bo i eller rundt Bergen så hadde jeg nok vurdert å kjøpe det. Bildene gir et koslig og innbydene inntrykk Jeg likte lyset i bildene, og det at det er omtrent likt i alle sammen.
Skulle gjerne sett mer av badet, men det jeg ser tyder på at det er i høy kvalitet. Tror også at når du har tatt bildet sånn som du har gjort virker badet større enn det det er (?). Størrelsen er for meg nå litt ubestemmelig. Noe jeg regner med er bra for både selger og megler.

-Tine
Avsluttet .

Veldig fine og pene interiør bilder, men det ser ut som hvitbalansen ikke er helt rett her. De fleste bildene inne har et rødstikk i seg...
Forstår godt megleren som er fornøyd med bildene generelt..

T
Ole E.

Joda, bildene og montasjen er bra, men jeg synes ikke at du bør reklamere for visning.
Svein M.

Ser ganske greit ut dette. Somerom, kjøkken og bad kunne vært en tanke lysere. Tips: juster ned fargemetningen på interiørbildene, så blir fargestikkett
midre fremtredene. :)

Veronica S.

Tine: du har nok helt rett i at størrelsen på rommene kan virke litt ubestemmelig, og at de ser nok atørre ut på bilde enn det de egentlig er, dette er fordi jeg har brukt en såpass kraftig vidvinkel. Fint at du la merke til at lyset er noen lunde likt på bildene, dette gikk jeg bevisst inn for å gjøre. Ellers takk for fine tilbakemeldinger:)

Terje og resten: hvis du tar en tiit på det du VET e hvitt i bildene (dører, karmer, vaskemaskin) så vil du se at de faktisk er hvite på bildene også, kjøkkenet er f.eks ikke hvitt, ingen av veggene er hvite heller, så for meg, som har vært og sett de faktiske fargene, så synes jeg at de er riktig fremstilt her. Jeg har lagt vekt på å bruke mest mulig av det eksisterende lyset slik at bildene ikke blir typiske blitzbildet, men at lyset blir mer lunt og koselig. Og når vi går mot høst og vinter så er det vel lune og koselige rom folk vil ha?

Ellers er det bare til å kommentere videre, setter pris på det! :)
Svein M.

Jeg mente først og fremst at fargene var for kraftige/glorete, ikke at hvitebalansen nødvendighvis er feil. :)
- Tenker spes. på kjøkkenet og soverom. Rødfargen ser glorete ut.
En annen ting, hvis du bruker litt lavere kamerastandpunkt, så får du
mer gulv, å mindre tak, noe som er en fordel å fremheve.

Ellers ser det bra ut :)
Camilla S.

Heihei Veronica

Flotte bilder!
Liker lyset og slik du har tatt det, bildene blir mye finere slik du har gjort det, uten blitz.
Favoritt bildene mine er dem i midten og ned, altså stue bilde, peis og soverommet. Synes dem har du klart å formidle på en fin og koselig måte.

Første bilde til venstre, av selve huset, ville jeg tatt litt mer fra en annen vinkel, slik at man fikk sett huset både forfra og litt mer av siden.

Ellers flotters:)
Stå på!

-Camilla
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu