Laila&Eldar
Bildet inngår i albumet Bryllup -
Utstyr
  • 5D mark II
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger221
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_471746} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Thomas R.
Flott brudebilde med original innramming av brudeparet. s/h arbeidet ser bra ut på min skjerm. Det hadde kanskje vært enda bedre uten glassene, og bildet er lastet opp i alt for lite format selvsagt :-)
Edin K.
Litt større format hadde vært ønskelig, ja. Men jeg synes hele opplegget er for-seg-gjort. Det som dog trekker litt ned er at det ikke er en sjåfør i førersetet, for jeg får inntrykk av at bilen er i bevegelse. Kanskje det er bare meg. Synes fotografiet er flott likevel!
Kyrre M.
Liker godt bruken av overflater og innrammingen. Shv konverteringen passer bra til bryllupsbilder. Fin kontakt med paret og viderføringen av blanke flater ved bruk av champagneglassene er et pluss.
Savner ikke sjåføren, men mener at brudgommen forsvinner for mye inn i refleksen. Føler også at du kunne hatt et noe trangere utsnitt med hovedvekt på beskjæring i overkant og noe på høyre side. Kanskje det ville vært en tanke å lysne skogen i bakgrunnen. Den framstår noe dyster.
Tobias H.
Veldig fint bilde! Jeg er enig i at det kunne tjent på å kuttes noe tettere på dem det handler om. Og gjør du det blir både den litt mørke skogen bak, og refleksene i brudgommens ansikt ikke noe problem (for meg) netopp fordi det som er viktig vil tre fram så mye mer. Og jeg veit ikke med sjåføren, men hadde bildet vært tatt merns biløen var i fart ville det vært fantastisk. Men fotografen skal overleve hun og;)
Magnar B.
Artig vri! Liker trærne som speiler seg i bilen, og som sammen med refleksene rammer inn brudeparet. Usikker på å beskjære mye, da mister du korrespondansen til treet oppe i høyre hjørne. Mulig en lysning av skogen bakom kunne fungert. Flott bilde !!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu