Bildet inngår i albumet Barn -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger156
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_495939} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Bjørnar P.
Veldige kontraster her, både mht stemning og mht lys. Synes det fungerer godt på begge områder.
Et sentrert hovedmotiv vil typisk skape ro i stedet for dynamikk i bildet, og med så sterke kontraster ellers blir det for meg litt selvmotsigende å sikte mot ro i komposisjonsvalget. Ville derfor vurdert et noe annet utsnitt der jenta ble plassert noe bort fra sentrum for å få en mer dynamisk komposisjon.
ketil g.
Visuelt flott og dramatisk, men synes jenta virker litt statisk i denne rollen.

ketil
Thomas R.
Søtt englebilde. Jenta er vel ikke så dreven posør ennå og akkurat her har hun kanskje fått litt mye instruksjoner? Jeg tror ikke hun ville hatt hendene der hvis hun fikk velge selv. Topp gjennomført portrett med litt minus for poseringen. Kanskje et lite minus for de antydningene til halo jeg ser der kontrasten er stor.
Avsluttet .
Jeg synes dette er kjempebra, og synes at komposisjon med midtstilling passer fint. Jeg opplever heller ikke at det blir for statisk, eller at posituren er feil på noe måte. Tvert i mot liker jeg hvordan hun holder seg fast vi veggen, akkurat som om hun står litt på lur. Teknisk sett synes jeg dette er helt på topp, og uttrykket ditt med disse englevingene som jeg har sett på noen andre bilder hos deg synes jeg er en helt spesielt stil jeg aldri kan huske å ha sett tidligere.

Det virker ikke som om du har for vane å kommentere egne bilder, men jeg må si det hadde vært interessant å visst litt mer om hvordan du gjør slike bilder.

Jeg har ingen forbedringsforslag, og liker bildet ditt veldig godt! Mvh Jens :-)
Stine A.
Hei!
Takk for kommentarene:)
Hvordan jeg har laget dette bilde kan jeg forklare:
Jeg har stilt myyye på curves i mange lag, den vingen på høyre side er den samme som på venstre bare snudd opp ned, strekt litt i og så har jeg fjernet en del av den. Jeg har desaturert hele bilde mye, lagt på blå/cyon filter på alt annet enn jenta og området rundt henne, på henne har jeg istede lagt på bruntoner slik at vi får kontrasten mellom det kalde og det varme forsterket enda mer. Har fjernet en go del snø som lå på bakken.
Så det var det:)
Avsluttet .
Oi - det var ikke småtterier. Jeg er imponert over ferdighetene dine. Takk for at du delte dette. Mvh Jens :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu