Rondane i vannspeil
Tatt ved furusjøen en nydelig dag.
Croppa og økt kontrasten litt
Typisk lansskapsmotiv, men liker blåfargen som kommer fram.
Litt usikker på om bildet balanserer nok, om steinen velter bildet litt
Utstyr
  • Panasonic DMC-FZ5
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger467
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_159935} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Gjermund B.

Nydelig, vile kanskje ha unngått at så mye av fjellhemen i bakgrunnen ble dekke av gresset i forgrunnen, selv om det joe er det som gir dybde i bildet.
Kunn kanskje senket kameraet end litt mt vannflaten og evt. gått litt mer til høyre, så hadde litt mere av fjellene kommet fram.
Jeg vet ikke, men tror kanskje det ville gjort seg.
Uansett et knallgodt bilde med god dypde og nydelige farger!
Trude H.

Nydelig. Flotte farger. Steinen og gresset i forgrunnen gjør seg. Det gir bildet god dybde. Fin speiling i stille vann. God komp.

mvh Trude
Elin I.

Tusen takk for kommentar.
Vært en god ide å flytta seg litt til høyre fordi stråene plager meg litt også. Desverre sto jeg og balanserte på en stein et stykke ut i vannet, så neste gang tar jeg med støvler:)

Mvh
Elin Iversen
Christina L.

Enig i at det trolig hadde vært finere hvis du hadde gått litt til høyre, men samtidig kanskje det hadde blitt litt for originalt? liker at det er like mye himmel som vann, pga symmetrien i gjenspeilingen...
mvh christina
Erland P.

Hej
Fint billede i gode farver og komposition
erland
Christian H.

Fint bilde med fine farger. Syntes imidlertid at forgrunnen og bakgrunnen konkurrerer med hverandre på en litt uheldig måte. Ville, som flere andre her, gått litt til høyre, og samtidig hevet kamerastandpunktet litt. Ville også gått litt tettere på. Da ville du a) fått med litt mindre av stein/gress i forgrunn, b) blitt kvitt trærne til høyre, c) fristilt forgrunn fra bakgrunn, d) unngått en midstildt horisont og e) fått med noe mer speiling av gresset.
Elin I.

Takker for kommentarer. Akkurat det jeg trenger:)
Gunnar H.

Pent bilde av ren og flott natur. Er litt enig med noen av de ovenfor at plasseringen av steinen og gresset til venstre kunne vært bedre, men idèen er god. Skulle gjerne ha sett hele fjellrekken uhindret. Vet ikke om det hadde vært mulig å gå nærmere - for å få med mindre av steinen og mer av fjellene og mer udekkede skyer. Forøvrig liker jeg gresset som heller innover i bildet. Flott lys og farger. Gunnar
Avsluttet .

Fint bilde med klare farger og kontraster :) Jeg ville kanskje kuttet det helt til høyre ejg da, der trærne på den andre siden av vannet begynner, kanskje blitt en litt mer rolig følelse av det.. ? Takk for kommentar =)
Avsluttet .

Et nydeligt bilde, enorme farger. Er vel enig med at hadde du flyttet deg litt til høyre så hadde du hatt et perfekt postkort som eg ville kjøpt etter en tur i Rondane. Du har forresten masse flotte bilder her på Foto.no, likte alle godt.

Mvh
Geir R.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu