fashion
jeg liker det og vil ha innspill på hva som kunne vært gjort bedre.
Utstyr
  • nikon
  • d50
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/22
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Annethjemmestudio 3 lamper og filter. bluret huden i ps.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMote
  • Lastet opp
  • Visninger829
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_237364} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Avsluttet .

hei et nydelig motiv og flotte farger likte den gjennomgående fargen som går igjen i hele bildet, jeg syntes du skulle brukt en større blender og konsentrert deg mer om øynene..

Ellers veldig bra..

Rune
Kjetil D.

Brilliant. Fantastisk bakgrunn. Jeg har ingen negativ kritikk å komme med ihvertfall. Kanskje 1 cm mer rom over hodet hadde gjort seg.
Geir N.

Jeg likte dette svært godt , flott modell , god lysseting , fine farver i bakgrunnen som står til klærne til modellen. Meget bra dette!
mvh
Geir
Geir N.

Jeg glemte å si at jeg kunne tenkt meg litt mer luft over modellen.
mvh
Geir
Laurberg G.

Et rigtig godt billede. Fin detaljerin med god hud- og stofstruktur. Hvor det kunne have været bedre. Mere lys på øjnene ville give bedre kontakt. Og smykker som guldringe bør nok ikke tages med på billedet. mvh. lau
John H.

Hei
Sensuelt og estetisk vakkert. Det som gjør bildet er bakgrunnen og matchende klær og gylden hud. I komposisjonen vil jeg trekke frem den perfekte diagonalen mellom albuene som er lik linjene i bakgrunnen. Skarpt og fint lyssatt og eksponert. Et bittelite minus for litt lite luft over, men det pirket får du fordi bildet er så bra.
John
Anita K.

Wow, tusen takk for flotte komentarer. nå blir jeg gla..for da lyset skulle settes holdt jeg på å gi opp men tilslutt ble det greit. ja enig med luft over hodet. skulle gjerne vist hvordan jeg skulle få satt lys bare på øynene... hmm
Kjetil D.

Du kan gjøre øynene lysere med f,eks Dodge Tool i Photoshop.
Ole Martin H.

'jeg syntes du skulle brukt en større blender og konsentrert deg mer om øynene.. ''

Bildet er fashion. Div. klærne er fokuset, ikke modellen. Hadde det vært glam ville det kanskje vært en fin ting og gjøre.

Og ser noen her fåreslår dodge tool til øynene. Ikke gjør det. Om bildet er i raw ville jeg heller prøvd å gjøre noe i raw editoren, fekse legge flere bilder over hverandre. Screen mode på layeren eller noe.
Kjetil D.

Dodge Tool funker fett på øynene i dette bildet. Jeg prøvde det selv nå. Ett drag på hvert øye med 50% Exposure er alt som skal til. Ikke vits å gjøre det mer tungvint hvis du vil ha øynene mer fram (i dette tilfellet hvor øynene er små på bildet uansett).
John Andre A.

knall lys og farger!
meget fint gjennomført, og det er utrolig hva man kan få til hjemme.
aner et snev for mye gult i huden hennes...?
synes det er bra slik det er , uten de store dodginger i øynene.
John
Anne-Lise S.

Godt gjennomført portrett dette her, med gjentagende farger. Ok positur. Synes øynene burde vært mer fremhevet her. Synes ellers at nedre del av toppen til høyre for oss lager uro i bildet i.o.m. den stikker ut som den gjør. Flott lys, men noen lyse partier i panne og på nesa.

Anne-Lise
wenche g.

hei snuppa:)veldig bra var det!flink er du...lit mere luft over ellers helt supert synes jeg:=
Jan Rune N.

Som de fleste påpeker.. litt arbeid med øynene og litt mere luft over.. Så hadde du nok fått mere ''kontakt'' modellen.. Som for øvrig er nydelig..

Bra bakgrunn..
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu