Kuppet
Bakgrunn for bildet:
Kuppet mot Anette Sagen i nye Holmenkollenbakken der Romøren fikk grønt lys av den mannsdominerte hoppbastionen og ble første hopper utfor.
Tove borti Bergen tok affære og svarte med å grunnlegge "Pippibevegelsen" på facebook.

Da Drivdalskjærringa fikk høre om kuppet blei hu så eitrande harm at hu gikk KLIN KOKOS...Hu hadde i sine unge år vært et meget lovende spretthopptalent oppi de bratte fjellsidan og banka gutta i KM flere ganger.
I fullt raseri pakka hu den musegnagde Berganssekken og satte seg på første tog sørover.
"Je kom itte heimatt før overmakta er beseira", skrek a til gubben, som storøyd sto i sokkelesten ved utslagsvasken og gnidde på gebisset.

Allerede neste morgen var motkuppet et faktum. Ingen våget engang å vrenge tunga. De høye herrer måtte ta sin hatt å gå.
På bildet er vi direkte inne fra World Cup oppi Eventyrskogen der ikke et eneste mannebein våger å delta. Blant tilskuerskaren var og en herlig gjeng med bamsemumser som skapte stemning i bakken.

Men hva skjer dere!!!!
Nei å nei...Spettmeisen Birger setter seg plutselig på hoppkanten til stor forskrekkelse for den berømte svenske, krafthopperskan Lotta Lund.
Aner ikke hvordan det gikk......
Må krydre hverdagen litt.
Klin kokos....
Utstyr
  • canon 40-d
  • canon 120-300 mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetPippiteknikken.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger157
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_457321} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Solvår B.

Her er det mye å ta fatt på, Tyrin. Jeg må nok lære meg disse facebook-greiene, selv om jeg har trodd at dette ikke gjelder meg. Pippi-bevegelsen er ikke ny. Jeg gikk på Pippi-power-kurs i høst, og hadde aldri klart å være med på dine eventyr uten å ha hatt den lærdommen i bakhånd. Dette er sant, helt alvorlig. Lev i nuet, ikke ta deg selv så høytidelig. Vær mer leken.
Og så kommer Birger og setter seg på hoppkanten da Lotta Lund er i ferd med å gjøre sine arbeidsoppgaver. Jeg er nesten 5 år eldre enn bror min (med røde boots) og jeg har laget mange hoppbakker for ham. Han eide en hopper som lignet på Lotta Lund, men dengang var det ingen tvil om at det var en mann. Det er godt at verden går framover.
Bamsemumsen virker skuffende uinteressert. Litt uniforme. Kan de være fra et land vi ikke ønsker å sammenligne oss med?
Heia jenter og kvinner!
: ) Solvår
Ottar P.

Glimrende fortelling og flott dokumentert i bildet,
støtter meg til Solvårs kommentar siden hun har
Pippi-kurs!
Liv F. D.
+1
Hei Tyrin,
haia Pippi!
Utrolig historie du koker ihop da! Kjempemorsomt bilde med alle de herlige detljene. Kan sitte og grunne lenge på dette. JEg ler meg skakk!!!!!!


mvh
Liv ")
Christine K.

Du viser stor oppfinnsomhet igjen :) kan ikke annet enn å le over
disse klin kokos påfunn. Kjekt du og dine venner står på Pippienes side,
bare Birger må jo ødelegge.
Hilsen Christine
Tove H.

Herlig bilde da, Tyrin! 1000 poeng for fantasi og humor:-)
Nå har Drivdalskjerringa nettopp gått ut med at det var henne som hoppet først...før basehopperne og før Romøren... Ja, det skal ha vært et spetakkel forut for hoppingen, hun sloss med hoppsjefen, slo om seg med stavene, truet med å løfte stakken osv...
Jeg vet ikke lenger hva som kan være sant ....
Her står hun iallefall og reklamerer for Pippibevegelsen...det liker jeg:-)))
Bamsemumsene er et flott publikum..bedre publikum finnes knapt:-)
Og dramaet i bakken, du var på rett sted til rett tid igjen, Tyrin!
Han med hatten... er det hoppsjefen? Håper det..:-))
Hilsen Tove
Håvard F.

Hehe ;) Du er kreativ og har en stor sans for humor Tyrin :) Toppers. Takk for latteren ;)
mvh
Håvard
Odd A.

Kreativ historie og et bilde med masse detaljer. Flott med kvinne hopp så jeg syntes det er synd spettmeisen har alliert seg med FIS toppane og saborterer konkurransen. Forøverig et flott smykke kvinnen med flagga bærer.

Så ingen bever på tirsdag.

Mvh
Odd
Frode L.

Flott levert igjen, flott bilde med mye detaljer, artig å se hva du får til.
En artig undertekst med litt alvor også.
Du har en herlig sans for humor.
God Helg.

Frode.
elin a.

Du er et oppkomme av kreativitet og gode historier.
Takk for at du er den du er:))
Strålende.
elin
Hans-Jørgen H.

Go morgen!
Tikket nettopp inn et telegram fra eventyrskogen der det meddeles at krafthopperskan Lotta Lund fikk hoppet sitt totalt ødelagt av Birger spettmeis og tryna på kuln.
Hun ble i all hast brakt til medisinmannens hytte for omfattende undersøkelser og forbindinger. Det skal ikke være fare for livet, men med betydelige hypofysestilkutslag er resten av sesongen spolert.
Det svenska Pippipforbundet har nedlagt protest og krever at Birger spettmeis og resten av meisegjengen settes i karantene hos Bamsefar i Lia til World-cupen er over.
Det er ellers å meddele at Drivdalskjærringa har utnevnt seg selv både som hoppleder og trener for neste sesong og skal kjøre et beintøfft treningsopplegg oppi spretthoppliene i Drivdaln.
Gubben er visstnok allerede i gang med å bygge skiflyvningsbakke med låvetaket som satsområde....
Han er dratt ned til Planica i morgentimene for å snappe opp ideer.

Takk for morosamme innspill!!!!Tusen takk!!!
Ann Kristin S.

Jeg som trodde meisen var på lag med Lotta Lund. Meisen var klar over hvor dårlig oppdriften i bakken var og fløy under hoppersken for å skape oppdrift for henne.... stemte ikke det altså...var han en sabotør...meisene er jo noen rakkere....
Har hørt om bikkja i bakken, men du stiller opp med bjørn i bakken - og slår til med 3 stk også.
Olympiatoppen bør jo inn i bilde her for å sponse Drivdalskjærringa og Holmenkollen blir nok småtteri nå som Drivdalsgubben har satt i gang.

20 i stil for bilde og fortelling.
Mvh Ann Kristin
Venche J.

Takk for latteren. :)
Wenche.
Monika Frisvold V.

Eventyrkongen slår til igjen..
takk for du deler. Å tusen takk for latteren.
Det finnes ingen andre verken ved siden eller over som tyrin i eventyrskogen!

monika
Tone A.

Hallo Tyrihans
Her er det berre å få opp latterdøra.Takk for god humor i ei alvorstyngd sportsgrein, kor også tilskodarane forsterkar dette.
Drivdalskjerringa gjer jo mest for bildet med sine detaljar.Lenge leve "Pippi-bevegelsen" som ho har sett i stand. Jammen har ho ikkje ei "puppedame" på brystet også. Med bamsemumsar er jo miljøet på topp om gubben dreg litt ned, så stussleg som han er i damemiljøet.
Her skulle du hatt med eit bilde til, eg berre lurer på korleis det gjekk med Lotta og hoppet?Spettmeisa ser jo rimeleg svolten ut og dreg ho med seg i farten?
Uansett eit eventyrleg bilde med både løgne figurar godt blanda med både ein fugl og skogsmiljø.Flott lys på dei som er med.
Helsing Tone som ikkje har sett rennedrev på 3 veker.
Odd E. k.

Ja, nå snekres det i drivdalen. Drivdalsgubben har startet sitt eget høvleri, der tømret blir hentet fra sin egen skog men også fra naboens til stor spetakkel. Gubben blir beskylt for å ha hugget over 100 mål skog på naboens eiendom.
Teknik etat er koblet til saken. Gubben har vært i eventyrskoge og tatt mål av hele hoppbakken, der han selv skal bygge den størete bakken i hele nordeuropa. Spretthoppen blir fenomanal sies det, da fallskjerm kan tas i bruk hvis svevet blir for langt. Makan til stevne i eventyrskogen skal en lete lenge etter, der spettmeis Birger lager krusseduller med hopper Lotta Lund mens pippi overværer det hele på bakketoppen.Uffame for noen tilstanderTyri,, dette må du passe på.

Ha en knakende fotohelg!

Mvh

Odd E;
Marit O.

Disse uttrykka på figurane tar jo helt a Hans-Jørgen
ler bare jeg ser di og da med denne historien blir det bare komplet og underholdene som vanlig fra deg!

Riktig god Søndag!


Mvh Marit
ketil o.

Så fint du fikk med deg kuppet mot Sagen og kunne dokumentere det.Utrykkene taler for seg:)
Mvh:
ketil
Ole Arne S.

Hehe..herlig fantasi tatt ut fra virkligheten..
Selv i dyreverden er det jo mangel på likestilling, her dokumenterer du det godt med hr.spettmeis Birger som prøver og saboterer hoppet til Lotta Lund..
Hvordan dette skal ende etter det sinte utbruddet til drivdals kjerringa i forkant, hu kommer vell til og skvise hr.spettmeis Birger nå, hvis hu ikke da sprekker av sinne før hu får tak i ham..

Flott bilde og herlig eventyr Tyrin..
Ha en flott søndag videre..

mvh Ole Arne
Hans-Jørgen H.

Takker så mye!!!
Tone: Vurderte tryninga til Lotta Lund i snøfonna til å være så stygg at jeg ikke turde dokumentere den av frykt for represalier fra kvinnefronten.

Ler meg skakk av kommentaren din Odd...takker for at du holder oss oppdatert. Nå har gubben virkelig fått heltenning og gått amok i tømmerskogen. Han er mektig stolt av kjærringa si, og ser allerede for seg neste sesongs braksuksess og hvordan Drivdaln settes på kartet for verdens oppmerksomhet.Tenk dere det gigaspretthoppet fra låvetaket....guben vurderer om han skal satse på naturlig tilløp fra toppen av Drivdalsegga...1881 m.o.h eller om han skal bygge et stillas verden aldri har sett...
Unnarennet blir enormt hvor brattufsene ned mot elva bli på halvkilometern.
Han fabulerer også å bygge kafeteria, varmestue og uterestaurant med en utsikt verden knapt har sett.....
Følg med!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu