Tunnelen i København ved Øresundsbroen
Artig vinkel å ta bilde i. Gjennom ruten i fart nedover i tunnelen.
Føler nesten farten ved å se på bildet.
Litt uklart og kornete, men gjenspeiler allikevel bevegelsen fra bilen der den suser nedover i tunnelen synes jeg.
Bildet inngår i albumet Arkitektur -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-04 20:45:00
    Versjon #2
Utstyr
  • Fujifilm Finepix F30 kompakt
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger192
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_226629} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Ja her blir en virkelig sugd med innover i tunnelen,skikkelig stilig dette.
Hilsen Tone!
Anne-Lise S.

Du får virkelig frem et sug i bildet ditt. Man kan føle hvordan man suges innover i bildet. V2 liker jeg best. Synd med korna, spesielt godt synlig i de mørke partiene, men det kan du lett fjerne f.eks. i Reduce noise i Photoshop. Vet det finnes flere programmer der du kan få fjerna slike korn, men husker ikke hva de heter. Kanskje noen andre kan hjelpe deg?

Anne-Lise
Øyvind L.

Neat image er et av de gode....;-)

mvh Øyvind
Tommy G.

Gå for v.1., sier nå jeg... Skal man tenke tegning så gjør det bildet mer spennende, fordi du får fire linjer som går ned mot et midtpunkt, dette skaper følelse av avstand og ''suget''. Eller får å si det på en annen måte, jeg får mer fartsfølelse og ''suget'' ved å se på det første bildet fordi det skaper lange linjer inn mot midten hvor linjene ikke er like symetriske som i v.2. og det gjør bildet mindre kjedelig (hvis det ga noen mening).

Mvh.,
Tommy
Bjørg S.

Hei!

Så gøy at det er så mange kommentarer til bildet mitt.
Tone:
Tok noen stykker for å få det rette suget, slik en føler det er når en suser nedover i en tunnel med litt høyere fartsgrenser enn her hjemme. Artig at du likte bildet.
Anne Lise:
Takk for forslag om redigering. Skal se om jeg kan få gjort noe med det, ellers så blir jeg veldig glad om du har lyst til å prøve. Du gjorde det så bra sist du redigerte et av bildene mine.
Tommy:
Skjønte veldig godt hva du mente i din kommentar. Jeg er veldig enig med deg i v1 som det beste og mest spennende bildet pga fartsfølelsen. Det er nettopp stripene som gir den følelsen.
Øyvind:
Takk for tipset.

Veldig artig at dere likte bildet da!

Hilsen Bjørg
Torbjørn K.

Dette synes jeg ble svært så bra, og kanskje ett av dine beste. Super dybde, fartstfølelse og fine farger. Jeg synes det gjør seg bra at bildet ikke er 100% symmetrisk, og synes utsnittet i v1 er det beste. Ideelt sett burde du brukt en noe lengre lukkertid, for å fått bort noe grums i bildet og for å øke fartsfølelsen med mer sug og striper i bildet. Jeg er ikke sikker på om du har muligheten til å gjøre det på kompaktkameraet du bruker. Dersom du har råd, så bør du absolutt vurdere å gå over til speilrefleks-kamera, du som er såpass ivrig. Du har mange gode bilder og et bra bildesyn, men det er lett å se at du begrenses litt av kompaktkameraet. Du får pent brukte Nikon D70, D50 eller Canon 300D, 350D og 10D for 3-4000kr med objektiv nå, så dersom du har råd til det vil det åpne seg en helt ny verden innen fotografering.

Torbjørn
Bjørg S.

Tuusen takk Torbjørn for en kjempeflott tilbakemelding. Det betyr mye for meg å få en så flott kommentar fra en fotograf som jeg har stor beundring for, og som jeg stadig lar meg imponere over bildene til.
Har tenkt mye på om jeg skulle fått meg et speilreflekskamera i tillegg til kompaktkameraet, for jeg vet at det gir uante muligheter til mange og store forbedringer innen kvalitet og innstillingsmuligheter, så det blir vel til at jeg må investere etterhvert.
Utrolig hyggelig å få en så flott kommentar fra deg iallefall, noe som absolutt oppfordrer til at jeg får lyst til å fortsette med fotograferingen.
Nå ble jeg kjempeglad!! Tusen tusen takk.

Bjørg :))))))
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu