Sandart
eller sandkunst. Opskrift: Tag din storesøster med til stranden. Sørg for at hun falder i søvn i solen. Her kan man bruge såvel en scandinavisk -, såvel som en mere sydlig -, ja endog en afrikansk sol. Dæk hende til med sand. Sandet fugtes let og klappes fast til. Du har nu en flot skulptur i sand af din sovende storesøster.
Jeg synes at det er et dejligt enkelt billede der viser både kunstnerisk virksomhed, koncentration og strandglæde.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-09-01 19:11:02
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2007-09-01 19:11:44
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2007-09-01 19:44:30
    Versjon #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger469
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_274919} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
rikke t.

kjempe fint bilde.. dette likte jeg veldig godt. og den hvite myke overgangen. ser ut til at barna koser seg. mvh rikke
Anne-Lise S.

Dette ble nydelig, Lau! Jeg liker effekten av motivet i midten og det mer utviskende dess lenger ut til rammekanten man kommer. Herlige fargevalører i bildet, der sanden mot huden kommer godt frem. Herlig lek mellom søstre som koser seg i varm sand, med sol mot huden. Flott følelse av samhold og nærhet, og ikke minst den absolutte trygghet i forhold til hverandre! Jeg liker begge versjoner, men synes V2 er varmere i fargene. Ville clonet bort gresstrået i venstre hjørne nede.

Anne-Lise
Ronny A.

Hei Laurberg.
Dette var et nyelig bilde som jeg ble glad i med en gang. Det ligger mye kjærlighet i disse søsknene som du formidler på en fremragende måte med dette bilde:-) Den duse kanten forsterker denne følelsen. Kan være enig med Anne-Lise om at det aktuelle strået, ned i venstre billedkant, bør klones bort. Jeg liker V1 best.
Ha en fortreffelig aften:-)
mvh Ronny
Laurberg G.

Tak skal I have. Og selvfølgelig skal dette enlige græsstrå i venstre bortretoucheres. Mange tak for rådet. Se versin 4. mvh. lau
Tom T.

Ser det ligger en gjennom tenkt komposisjon bak dette bilde og meget bra etter arb. Den duse rammen forsterker budskapet i bilde.
Meget bra Lau:)
mvh Tom T
Anette L.

Hei Lau!:)
Dette likte jeg godt! Best i SH egentlig, men den med farger var fin den også.
Synes det er flott at du har brukt sanden som klær på barna - flott!

Mvh Anette:)
Brit M.

Et fantastisk flott bilde av disse to ungene, Lau! Den hvite kanten gir bildet, som i seg selv, er lekkert lyst, en high key-karakter. Jeg liker v1 og 4, syns det er meget godt i farger.
Det er herlig å se uttrykket til hun som blir sandpåkledt, den totalt avslappede kroppen i sanden.
Meget flott.

Brit
Monika Frisvold V.

Hei Laurberg...
Dette synes jeg forteller mye om barns leik med sand....
Et kjempe herlig bilde og jeg velger meg V4....
anb...
monika
Eva Marie P.

Liker bildet ditt. V4 er det beste syns eg. Måtte barndommens verden vare evig...
Fine farver og godt motiv. Herlig med sanden mot den mørke huden. Og samspillet mellom barna. Takk for du delte dette med oss.
-epl
Tove H.

Hun nyter å bli pakket inn i sand, liker uttrykket i ansiktet. Vet ikke om jeg liker best v3 eller v4...det må bli begge! Fint med sanden på den mørke huden. Bildet kler med de duse kantene.
Mvh Tove
Per Einar G.

Hei Lau,
Versjon 4 ble et mesterskudd. Meget godt jobbet! Inrammingen av bilde er også meget godt, FLOTT!

Per E.
Anne-Lise S.

V4 uten gresstrået og i farger er jo en innertier, Lau! Her kommer også de vakre linjene i sjøen best frem!

Anne-Lise
Line M.

Hei Lau :-)
Et herlig motiv og et meget godt bilde. Jeg liker V1 best. Det er allerde mye varme i motivet ditt, men synes sepiatonen gir litt ekstra der :-)
Mvh
Line
erik j.

Hei.

Et ordentlig _deilig_ bilde å se på. Stemningen du har formidlet treffer meg midt i sjelen, og jeg begynner frenetisk å lete etter rimelige flybilletter til familien min;) Kommer desverre på at jeg har en masteroppgave som må leveres, dermed må drømmen utsettes. Søren ta deg :)

Liker godt både s/h og farger. Det er ikke lett å kritisere et så deilig bilde, men jeg kan jo påpeke at strandlinjen skjærer gjennom hodet til barnet. Supert!

Mvh. erik
Avsluttet .

Føyer mig ind i rekken av gode tilbakemeldinger.

Et bilde/motiv utenom det vanlige. Godt gjennomført Lau.

Versjon 1 passet mitt sinn best og anbefales på det varmeste.


Arne
Knut H.

Hei Lau.
Et stemningsfullt og teknisk meget godt bilde der
komposisjonen er formidlende for stemningen i bilde.
Den gode bruken av lyset i bilde vitner om erfaringen du
besitter.Dette er en godt formidlet situasjon som honoreres
gladelig.
Mvh Knut
Laurberg G.

Jeg er fuldstændig overvældet af alle Jeres venlige kommentarer og anbefalinger. Fyld af glæde over at blive forstået i min hensigt med billedet. Hjertelig tak til Jer alle.

Kun en ting plager mig. Mangel på tid som i øjeblikket ikkke tillader mig at komme ordentlig rundt og kommentere så meget som jeg kunne ønske og så meget som mange billeder her kunne fortjene. Her er så forfærdende mange gode billeder her i billedgalleriet som jeg gerne ville dykke ned i og give en positiv konstruktiv kritik.

Men netop positiv , konstruktiv kritik tager lang tid at udarbejde. Dette er enhindring for at give kommentarer i et omfang som vil relatere til de mange dejlige uploads her på Foto.no´s sider. Der er dog den fordel ved det at ingen så kan anklage os for at bytte kommentarer efter devisen i børnelegen ''Bytte, bytte købmand'' .

I håb om at I ikke føler jer svigtede og udsat for min manglende interesse vil jeg enddu en gang sige Tak til Jer alle. Hjertelig tak for alle de mange anbefalinger. mvh. lau
Avsluttet .

V1 uten gresstrå er nydelig flott ramme som passer perfekt til dette bilde..

Rune
Laurberg G.

Mange tak Rune. mvh.lau
Nina Elisabeth B.

Likte V1 best jeg.

Nydelig bilde, herlig med all sanden på jenta :)
Anne Ø.

Støtter superlativene til bildet ditt Lau.
Situasjonen som vi kjenner igjen noen og enhver, lyset du her har fått frem og det duse ut i kantene gir bildet et severdig utrykk.
Liker det. V 1.

Anne:)
Vidar S.

God kveld, Lau! Tilstedeværelsen i denne verden har vært begrenset den siste tiden, men dette bildet grep meg virkelig...
Det er ikke ofte jeg har opplevd så mye livsglede og vitalitet som i dette bildet. Jeg oversvømmes av positiviteten fra solen, sanden, sjøen, leken og livsnytelsen til disse herlige ungene. Flott positur på hun som ligger i sanden og nyter tilstedeværelsen. Her er spontanitet, glede og sorgløshet så det rekker til et helt liv!
Og jeg falt totalt for v4 med sine begrensede, men vakre og tilstrekkelige valører. Nok til og sette prikken over i'en og understreke tilværelsen i bildet. Superb bruk av uttoning i kantene... fornemmelsen av en sommerdrøm / dagdrøm, ''what ever''... det funker!

Dette er et bilde som LEVER! Stående ovasjon!!!!
Vidar :o)
Laurberg G.

Tak til Elisabeth, til Ann og til Vidar. Tak til Jer fordi I modtager billedet her i samme ånd som det er vist frem. Som et udtryk for livsglæde og livsmod og som en hyldest til alt hvad der er skønt på vores lille jord. Lad os passe på den og de rige muligheder den giver os. Tak. mvh. lau
Steinulf L.

Et sommerbilde høyt hevet over dusinvaren. Teknisk godt, med en vel gjennomtenkt komposisjon og en fint anrettet presentasjon. Personlig foretrekker jeg v#4.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu