Bildet inngår i albumet Brufoss -
Fotograf
Utstyr
  • Canon 20D
  • Canon 17-85 efs
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger174
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_275186} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Lise U.

Morsom vinkel du har valgt her! Fin komposisjon, og nesten grafisk effekt med alt det hvite som rammer inn den massive figuren. Snøret og stanga danner en lett og bra motvekt mot det tunge og bastante i bildeflaten, og bidrar dessuten til de fine diagonale linjene. Fint med hendene som krever mye av oppmerksomheten, mens ansiktet bare blir et slags apropos. -- Fikk umiddelbart litt prekestol-følelse: Det ultimate bildet på fluefiskets betydning ;) ? Et fiskebilde jeg kan applaudere uten forbehold :)

Lise U
Stig Børre E.

He-he...
Du må være en pest og en plage for fiskerne i Brufossområdet.
Her er du rimelig tett på ser jeg. Syns vinkelen er knall. Den utbrendte himmelen fremhever hovedmotivet på en god måte. Komposisjonen sitter også bra. Kreativt bilde med særpreg.

StigB
Ronny A.

Hei, Tom.
Dette må da være risikosport! Slipper fisken her, ser jeg for meg at fotografen får stanga mitt i fleisen - he he.
Morsomt og kreativt utsnitt, hvor det virkelig er handling i bilde. De få fargene i bilde er også med og løfter det opp:-)
Ha en fin dag.
mvh Ronny
Tom T.

De fleste fiskeren ved Brufoss liker å bli tatt bilde av, sikkert noen som synes jeg bør reise et sted:) Dette er bilde av en de virkelig stor personen innen fluekasting i Norge/verden er 7 ganger verdens mester og har flere verdens rekorder på samvittigheten. Som du skriver Lise: Her står predikanten i fluekasting :)

Takk for kommentarene:)
Espen S.

Meget bra! Stiller meg bak rosen over. Hvis det skulle være noe som helst kunne jeg likt at hånden ikke sperrer for ansiktet. Men ikke så greit. Alt i alt et som nevnt nesten grafisk bilde som fungerer meget bra. Godt jobba.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu