Fossekallen nyter vårsola
Fossekallen, som trosser bitende vinterkulde, kan nå sitte lenge og nyte vårsola.
Ikke allverden dette, men en liten ''tilstandsrapport'' fra fossekallelva.
Bildet inngår i albumet Fugler i Gudbrandsdalen -
Utstyr
  • Nikon D200
  • Nikon AF-S VR 200-400mm f4 G ED-IF
  • Brennvidde800mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/400s
  • FilmtypeISO 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger359
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_243634} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kjartan T.

Enig i din egen vurdering: Ikke all verden. Litt for hardt lys til å lage et slikt motlysbilde som fungerer veldig godt, men som tilstandsrapport fungerer det utmerket og det lokker meg ut. Nå fikke jeg lyst til å fotografere.
Anja Elisabet B.

Hei, jeg synes fuglen kommer litt høyt opp i bildet, og gjenskinnet i elven bak blir så sterkt at den tar fokus vekk fra fuglen.
Aleksander M.

Hei
Dette synes jeg ikke ble så veldig vellykket som du selv sier.
Gjenskinnet fra elva ødelegger nesten bildet og dessuten blir det alt for blasst. Men opplevelsen er nok det største og den må ha vært fin. Du har jo kommet tett opptil nasjonalfuglen vår i alle fall.

Mvh Aleksander
Rolf S.

Det ble nok for hardt lys i refleksene her Svein, men de viser jo at vi går mot lysere tider og at sola begynner å gjøre sin inntreden igjen.
Mvh Rolf
Ketil K.

Du får vist 200-400-ens bokeh her, selv med den lyse gjengivelsen. Skal bli morsomt å se mer av det i et mindre knallhart lys etter hvert som du sikkert får lagt ut flere bilder tatt med fantomzoomen!.
ingebjørg fyrileiv g.

Hei, Svein. Jeg synes ikke at dette ble så dårlig jeg. Bildet får frem vårfølelsen (som forøvrig forsterkes av alle småfuglers kvitring utenfor vinduet her), og jeg synes at refleksene gir spill i bildet. Men de tar nok mye oppmerksomhet bort fra fossekallen. Hva med en stående versjon? Jeg sender deg et forslag.

vh ingebjørg
Svein B.

Tusen takk for kommentarer alle sammen. Jeg er selvfølgelig enig med de som mener motlyset er for hardt- men jeg føler likevel at bildet har noe ved seg, og jeg er slett ikke misfornøyd med bildet heller (tro det eller ei ;) ).

KK: Ja, jeg tror det skal bli flere bilder med zoomen, jeg trives godt med den foreløpig.

IFG: Takker så mye for kommentar og tilsendt forslag, jeg har sendt deg svar.

Mvh
Svein B
Torgeir H.

Jeg synes ikke bakgrunnen var så forferdelig, jeg liker det inntrykket man får av fossekallen i sol fra blank himmel.. Var selv etter den her luringen for noen dager siden, 3-4 dager på rad, været var for dårlig og den var for slu:) Fint med vannspruten, hadde vært bra med enda mer, det gir ekstra liv til bildet.

-T.H
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu