Bildet inngår i albumet India -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger352
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_76386} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Carl H.

Veldig rart utnitt, jeg vet ikke dette funker helt. Men spennende var det :)
Inger-Lise S.

Hei Ketil!
Et originalt bilde dette.Likte det.Fint med bilder som er litt vågale og ikke så tradisjonelle.


Inger-Lise:)
Rolf S.

Hei Ketil.

Får si som Inger-Lise: Originalt og litt vågalt og utradisjonelt bilde.

Jeg vet du behersker teknikken så det er nok ingen tilfeldigheter ute og går her. Men jeg klarer ikke å få tak i hva du vil vise. Det blir for rotete og for uskarpt både på bakken og kubeina? for meg.

M.v.h. Rolf
Bjørn H.

Hei Ketil ....

Beintøft bilde ..... hehehe :)

Joda orginalt og spennende....tror jeg faktisk liker det bedre og bedre, har sett på det litt nå skjønner du ...

Men om det gir meg assosiasjoner til India, det vet jeg ikke !!!

God kveld ..

Bjørn ;¤
Caroline M. S.

Beste hestebildet jeg har sett på lenge, lenge! Håper det er hester i hvert fall for nå hadde jeg nemlig tenkt å skrive at du virkelig har fått med det mest typiske på de små, indiske hestene (i Rajasthan?) - lange, tynne rasebein på relativt små/korte kropper. Jeg blir alltid imponert av fotografer som i fremmed miljø klarer å ta utradisjonelle bilder med stramt utsnitt (antar i hvert fall at India er litt fremmed for deg) - det er så lett å la seg forlede av alt det som ser annerledes ut enn hjemme (både i form og farger).
Ketil K.

Tusen takk for oppmuntrende kommentar Caroline! Er enig i at det er lett å ta mye dårlige bilder i et annet land - bare fordi det er anderledes - og kanskje også vanskelig å ta gode bilder hjemme - fordi man synes motivet da er for vanlig?

Dette kunne nesten vært Rajasthan-hester - men en usvikelig kurompe til venstre i bildet avslører at dette er hellige kuer, så jeg må nok frata deg illusjonen. Meningen med bildet var likevel å vise det typiske med hellige kuer over alt, gjerne midt i trafikken. Kommer også til å legge ut et mer tradisjonelt kyrabilde eller to, fikk ikke tatt noen hestebilder dessverre.
Caroline M. S.

He, he - kurompen ser jeg ikke, men halen til den til venstre ser lite hesteaktig ut ja. Det la jeg ikke merke til i stad. :-) Fascinerende med de hellige kuene i India. De er jo overalt - i inngangsdører, liggende på fortauet, på trappen til restauranter, midt i trafikken - til alle døgnets tider, helt uanfektet av hva som foregår rundt dem. Gleder meg til å se flere kubilder. :-)

God helg!
Ann Sissel H.

Morsomt! Tenkte på hellige kuer faktisk før jeg leste kommentarene lenger ned. Syntes det var et fint og i grunn fortellende bilde i og med at jeg visste at det var tatt i India:)

AS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu